ODUZETE MU PERTLE I KAIŠ Policija na svaka četiri sata ulazi u ćeliju kod Darka Lazića, a evo i zbog čega
Foto: Printscreen/instagram

Poznati pevač Darko Lazić, inače stari znalac saobraćajne policije, ponovo je rano jutros priveden u Policijsku stanicu Novi Beograd zbog trežnjenja, ali i zbog toga jer je bio pozitivan na kokain.

Njega je policija zaustavila zbog prebrze vožnje, a onda utvrdila da nema vozačku dozvolu, da je pod dejstvom alkohola i da u krvi ima i kokain.

- Darko Lazić se nalazi u pritvorskoj jedinici na Novom Beogradu. Saobraćajni policajac mu od jutros na svaka 4 sata meri količinu alkohola u krvi, ali i kokaina. Kada se otrezni, u pratnji policije biće priveden kod sudije za prekršaje. Nakon privođenja njemu je policija oduzela pertle i kaiš. Očekujemo da će posle 16 časova biti u stanju da da svoj iskaz - kaže sagovornik za Telegraf

 

Prema informacijama pomenutog medija, Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

On je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, koji su navodno pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

On će u toku dana biti priveden kod dežurnog tužioca nakon čega će doneti odluku da li će mu se pritvor produžiti.

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ POTPUNO PROMENIO IMIDŽ Evo kako sada izgleda sin Lepe Brene

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading