DARKO LAZIĆ BEZ VOZAČKE SKORO 10 GODINA Zbog ovih silnih prekršaja mu je oduzeta
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Darko Lazić priveden je jutros na auto-putu na Novom Beogradu zbog više prekršaja koje je napravio.

Darko je noćas, kako je utvrđeno, vozio automobil marke "golf" 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je navodno pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Kako je otkriveno, Lazić nema dozvolu još od 18. decembra 2013. godine, a nakon toga mu je trajno oduzeta i to zbog više saobraćajnih prekršaja koje je tada napravio:

Preporučujemo:

Kebina ĆERKA promenila LIČNI OPIS: Nataša Kojić Taša NE LIČI na sebe iz mlađih dana, imala je NEKOLIKO operacija?

DARKO LAZIĆ BEZ VOZAČKE SKORO 10 GODINA Zbog ovih silnih prekršaja mu je oduzeta

Foto: Ataimages

 

- Darko od 2013. godine ima evidentirano oko 12 prekršajnih prijava i sve su uglavnom slične. Većina prekršaja je za brzu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole, što spada među najveće kazne kada je saobraćaj u pitanju. Manji procenat su one za nepropisno parkiranje, a ima čak i jedna koju je dobio jer nije želeo da otkrije ko je vozio automobil registrovan na njegovo ime, a koji je prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Darko je u nekoliko navrata vozio i neregistrovano vozilo i bez adekvatne dozvole - otkrio je svojevremeno izvor.

- Vozačka dozvola oduzima se nakon sakupljenih 18 poena. Budući da Darko ima 12 prekršajnih prijava, čak i ukoliko neka zastari, on je sakupio dovoljan broj poena za oduzimanje dozvole - dodaje izvor upućen u Zakon o saobraćaju, piše Infomer.

Podsetimo, Lazić je bez dozvole vozio i 23. okotbra 2018. godine kada je u blizini Pećinaca doživeo saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške povrede i jedva preživeo.

U TOKU JE SASLUŠANJE DARKA LAZIĆA Preti mu zatvor zbog divljačke vožnje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading