U TOKU JE SASLUŠANJE DARKA LAZIĆA Preti mu zatvor zbog divljačke vožnje
Foto: Printscreen/instagram

Folker Darko Lazić trenutno se nalazi u Policijskoj stanici Novi Beograd gde daje izjavu. Čeka se odluka o pritvoru, koja bi trebalo da bude doneta nakon saslušanja.

Lazić je priveden rano jutros nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

Preporučujemo: Kebina ĆERKA promenila LIČNI OPIS: Nataša Kojić Taša NE LIČI na sebe iz mlađih dana, imala je NEKOLIKO operacija?

Darko Lazić

Printscreen

 

Kako je utvrđeno, pevač je automobil marke "golf" vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je navodno pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Lazić će biti zadržan u prostorijama PS Novi Beograd, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje. 

LUMPOVAO NA PROSLAVI Evo gde je bio Darko Lazić pre navodnog privođenja, društvo su mu pravili oni

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
pekicmeki

27.04.2022 20:27

zašto se ovakvo ponašanje, ne samo njegovo, nego svih pijanih i drogiranoj koji sedaju za volan tretira kao prekršaj? Kad zakon to nazove krivičnim delom, a to i jeste jer se radi o ubistvu sa predumišljajem, ili barem ubistvu u pokušaju, biće mnogo manje ovakvih budala koji će kaznu odradjivati sa nanogicom. Dok se ne osude i sudije koje su omogučile ovakvim bahatim ljudima da ponavljau prekršaje i dalje ću da strepim svaki put, ne samo kad sednem u auto, nego i kad izađem da prošetam