SRPSKI INFLUENSER DOŽIVEO NESREĆU U DUBAIJU! Zakucao se u bankinu, šteta 90.000 evra!
Foto: Printscreen/instagram

Poznati influenser David Ikač koji se u javnosti proslavio kao bivši dečko Anđele Veštice, imao je saobraćajnu nesreću u Dubaiju kada je automobilom marke ''Lambordžini''  udario u bankinu i uništio automobil vredan 300. 000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Ikač (@ikac98)

Svi koji su bili u automobilu su dobro prošli, a David se oglasio ovim povodom i otkrio šta se dogodilo.

Otišao sam na poslovni put i odmor u Dubai kao i svake godine. Sa mnom su bili moji prijatelji, ujedno i jutjuberi Đota freestyle i Marija Ignjatović. Nakon 7 dana odlučio sam da iznajmim Lamborginija kako bismo uživali, slikali se i snimali. Bilo nam je super, uživali smo, sve do kobnog momenta - počeo je David.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Ikač (@ikac98)

- Vozili smo se ka hotelu, slušali muziku, sve je bilo fenomenalno dok nismo ugledali jednu ženu na sred ulice koja pretrčava. U suprotnom smeru u tom momentu je nailazio taksista i nisam mogao nikako da izbegnem, skrenuo sam u desno i udario u bankinu. Hvala Bogu svi smo dobro, nikome ništa nije bilo. Šteta je ogromna, ne bih da pričam o ciframa i u toku je uviđaj, suđenje itd. Ja smatram da nisam kriv, a žena koja je izletela je pobegla. Naravno da su je našli posle sat vremena jer je Dubai pokriven kamerama i neizvodljivo je pobeći. Ja se sada osećam dobro kao i ostatak ekipe, bilo je dosta stresno celo putovanje za nas zbog ovog incidenta - rekao je Ikač, pa otkrio da je procenjena šteta oko 90. 000 evra

NISAM JA ANIMIR DAMA! Mina Kostić zna da oštro odreaguje na provokacije gostiju na nastupima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading