TO IDE IZ KUĆE! Vesna Dedić prokomentarisala uvrede koje njene koleginice upućuju gostima u emisiji, nije mogla da prećuti!
Printscreen

Vesna Dedić gostujući u jednoj emisiji prokomentarisala je svoje koleginice koje ne poštuju sagovornike i goste.

Osim što je gostujući u emisiji "Grand magazin" govorila o svojoj karijeri, Vesna je prokomentarisala i pojedine koleginice, koje neprofesionalno rade svoj posao.

- To ide iz kuće. Moje novinarstvo je specifično, zovem one koje poštujem i čija priča može da znači gledaocima. Najveća uvreda koju mogu nekome da uputim je sram te bilo - rekla je Vesna Dedić i nastavila:

TO IDE IZ KUĆE! Vesna Dedić prokomentarisala uvrede koje njene koleginice upućuju gostima u emisiji, nije mogla da prećuti!

Printscreen

 

- Nepristojnost po studijima, vređanje ljudi, sve to neko gore gleda i sve se to negde posloži. Ne bih bila u koži tih ljudi koji tako vređaju i sude o svemu - iskreno je rekla Vesna.

Iako se nije preciziralo o kojoj koleginici se radi, sudeći po komentarima, Vesni je pitanje bilo upućeno zbog nedavnog problema koje su pojedine javne ličnosti imale s njenom koleginicom i nekadašnjom drugaricom Sanjom Marinkovič.

NJIHOVE PESME SU ZABRANJENE U GRANDU! Mnogi pevači su lupili rampu za numere, a ovaj izvođač je to prvi uradio i tražio ogromne pare!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading