TO JE DIREKTNO BILA UVREDA NA MENE! Eva Ras šokirana Konstraktinom pesmom "Umetnica mora biti zdrava" ,  ježila se dok je slušala!
Printscreen

Glumica Eva Ras ne krije da je ostala u šoku pošto je odslušala Konstraktinu pobedničku numeru „In corpore sano" - ujedno i „kartu za Evrosong" koji će ove godine biti održan u Torinu sredinom maja.

Naime, ona tvrdi da je u pitanju „pesma koja govori protiv bolesnih ljudi", dok je „takvih na planeti mnogo više nego zdravih".

- Ja ne znam šta je njih inspirisalo na to, ali mene je jeza podilazila kad sam to slušala, a kad sam te latinske rečenice na „Guglu" prevela, onda sam bila potpuno šokirana da je to jedna fašistička pesma koja govori protiv bolesnih ljudi, a na planeti Zemlji više je bolesnih nego zdravih. I da ona forsira da je upala jetre ružna, pa nije ružna.

TO JE DIREKTNO BILA UVREDA NA MENE! Eva Ras šokirana Konstraktinom pesmom

Ataimages

 

- Vi morate živeti sa tim, a ta rečenica da umetnica mora biti zdrava je direktno bila uvreda protiv mene - smatra Eva.

TO JE DIREKTNO BILA UVREDA NA MENE! Eva Ras šokirana Konstraktinom pesmom

Alo!/M. Š.

 

- Sad mi je nedavno izašao novi roman, znači ja po njoj nisam umetnica, zato što me 20 godina leče od raka. Ja imam 82 godine i ja se vrlo dobro sećam Drugog svetskog rata, to je Hitler radio, da sortira ljude na zdrave i bolene - izjavila je ona u jednoj emisiji. 

NISAM OVO OČEKIVALA! Jovana Jeremić grcala u suzama i preplakala 8. mart, a ovo je pravi razlog! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Citalac

09.03.2022 08:46

Mozda je u pravu Treba malo dublje razmisliti i prouciti pesmu kao Eva

Dragana

10.03.2022 06:50

@Citalac - Meni se ne dopadaju ni pesma ni "umetnica".I ono pranje ruku i njen stav i njena pojava su mi odvratni.🤮

Nevenka

09.03.2022 09:06

Eva je pametna zena,pisala sam da pesma ima glupu poruku,mislim uvredljivu,ali sto gore to bolje ,nista vise nerazimem, Ako vec I'ma grlo,njeno je da bira sta ce pevati,Na kraju njihovi likovi ,fizionomija mozda traze tu vrstu zabavnosti I srece I tekstu.

ovu ni Bog nece

09.03.2022 11:28

Leci se bre luda babo, ali od sizofrenije. Ko je tebe spominjao, pa 99% ljudi u Srbiji niti misli na tebe niti zna da postojis.

istina

09.03.2022 20:19

@ovu ni Bog nece - Bravo za komentar, sto je starija to je sve ludja. Secam se kada je bila u onim rijaliti programima celo vreme je vikala kako je svi mrze, kako su svi protiv nje, kako hoce da je otruju itd. ?! Ne znam kako se u psihologiji zove ta bolest da li je to sizofrenija ili ne, ali da je psihicki obolela to je vise nego ocigledno. I ovo da je Bog nece takodje je istina, srecem je cesto kod Kalenic pijace, matora i zlobna svadja se po prodavnicama i po tezgama sa onim seljacima, tesko zlo od zene.

Svetli

10.03.2022 05:55

Apsolutno tacno,Eva Ras Ima pravo.To je totalitaristicka pesma ,modernisticki narrdba kao i reci avangardiste Zenitiste Ljubomira Micica koji Kaze Ti moras biti Zenitista.Sva sloboda u ona slucaja i hiljade drugih slicnih ' se sastoji u glagolu Morati, klasicna zameni teza.,

Milos Pavić

12.03.2022 16:48

Babo jedna, sedela si sa njom u emisiji i delila komplimente sve vreme promovišući svoju knjigu i još te je ona podržala, a sada ovako laješ. Preodvratna si

Divna

12.03.2022 23:40

@Milos Pavić - Zasto vredati Evu? Uvek je bilasvoja na svoj nacin.Sto se tice pesmemnogi gledaju povrsno.Uglavnom svi vole lepo lep izgled Malo ko gleda lepotu duse,prave vrednosti ljudskosti.Mislim da je poruka pesme mnogo dublja.

ISTINA

14.05.2022 04:01

Tvoje je proslo,ne razumes ti to,moras se jeziti!!!!!!