MOŽE SE I BEZ RTS! Saša Mirković najavio veliki spektakularni koncert Ace Lukasa u Beogradu, pripreme su u toku, očekujte neočekivano! (FOTO)
Alo

Saša Mirković je najavio da od sutra kreću pripreme za Lukasov veliki koncert u Beogradu i ponovo potkačio RTS.

Naime, poznati producent i direktor Hajp televizije napisao je da će se uskoro svašta nešto izdešavati, a u planu su i koncertne turneje.

MOŽE SE I BEZ RTS! Saša Mirković najavio veliki spektakularni koncert Ace Lukasa u Beogradu, pripreme su u toku, očekujte neočekivano! (FOTO)

Printscreen

 

- Od sutra kreću pripreme za veliki Lukasov koncert u Beogradu i nakon toga koncertnu turneju pod nazivom: "Može se i bez RTS"! Vidimo se... - napisao je Saša na svom Instagramu.

NIJE MOGAO DA SAKRIJE BES! Aca Lukas izneo nove šokantne tvrdnje o neregularnosti glasanja!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Snezana

06.03.2022 13:35

Za prvo polufinalno vece kada sam glasala za Lukasa ubrzo je stigla povratna poruka.Sinoc finale 23:29 saljem poruku a jutros u 09:10 stize povratna poruka. Sramota za RTS.Aco , ti si uvek u pravu zato te i mrze.Tvoja pesma ce biti veliki hit koji se ne zaboravlja.Druge za par dana u zaborav.

DD

06.03.2022 14:31

@Snezana - Očigledno da su se svi urotili protiv Ace.Toliko hitova ima ,a od stručnog žirija nije dobio ni jedan poen.Izem ti struku!

Pff

06.03.2022 20:45

Šmrki ne bi pobedio ni da je bio jedini takmičar