MARIJA ŠERIFOVIĆ JE ODBILA OLIVERU KOVAČEVIĆ! Aca Lukas izneo nove šokantne tvrdnje, njoj se namešta pobeda, a ovo drže u strogoj tajnosti!
Alo

Aca Lukas tvrdi da je Marija Šerifović odbila da bude u žiriju festivala Pesma za Evroviziju jer nije htela da učestvuje u nameštaljci Olivere Kovačević.

Naime, pevač i dalje optužuje urednicu zabavnog programa RTS da namešta pobedu Sari Jo i tvrdi da zbog toga evrovizijska pobednica nije prihvatila njen poziv za žiri.

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE ODBILA OLIVERU KOVAČEVIĆ! Aca Lukas izneo nove šokantne tvrdnje, njoj se namešta pobeda, a ovo drže u strogoj tajnosti!

Alo

 

- Pouzdano znam da su mnogi odbili Oliverin poziv da budu članovi žirija, među njima su Marija Šerifović i Vlada Graić. Čuo sam za još neka imena, ali za njih nisam siguran... Za ovo dvoje znam da nisu hteli da učestvuju u malverzacijama - kaže Lukas i objašnjava zašto je i za njega dobro što Marija i Vlada nisu pristali da budu u žiriju:

- Nezgodno bi bilo da oni budu u žiriju, jer kada bi meni dali 12 poena, pričalo bi se da su to uradili zbog mog menadžera Saše Mirkovića, s kojim su zajedno pobedili na Evroviziji 2007. To je verovatno jedan od razloga zašto su odbili Oljin poziv, ali je bitniji onaj da nisu hteli da rade onako kako je ona tražila od njih! To svi znaju, samo niko ne sme javno da kaže. Ali ja neću da ćutim! - dodaje Lukas.

Olivera

Alo

 

Lukas je besan zbog toga što RTS nije želeo da otkrije imena članova žirija:

- Rekao sam da ću se povući sa festivala ako Olja ne otkrije sastav žirija. Međutim, Mirković i ja smo se suočili s ogromnim pritiskom fanova, pa smo odlučili da im izađemo u susret da me vide na Pesmi za Evroviziju. Nismo hteli da Oliveri priuštimo to zadovoljstvo da ne nastupim. Zato apelujem na članove žirija da glasaju po svojoj savesti, a ne po uticaju Olivere Kovačević - istakao je on.

OLIVERA ODBILA DA SE SLIKA SA LUKASOM! Skandalozno ponašanje Kovačevićeve na izboru za pesmu Evrovizije, pokušala da se opere ovim rečima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

04.03.2022 09:44

Olivera,Olivera Borivoje te svemu naučio

Pepsi

04.03.2022 17:37

Pa ta matora prangija, nije više ni za Pleyboj. Nakaza oronula.