Olivera
Foto: Alo/Alo

Urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević bila je juče sve vreme iza kamera u toku takmičenja, a u jednom momentu odbila je da se fotografiše sa folkerom Acom Lukasom.

Naime, predstavnici sedme sile su insistirali da se slika sa njim, dok je odranije poznato da Lukas i njegov tim gaje netrpeljivost prema njoj, te je Aca nedavno otkrio i da su na sudu jer ga je ona tužila za prošlogodišnje javne napade i uvrede. Olivera je odbila da se slikaju zajedno, pa objasnila i zbog čega.

OLIVERA ODBILA DA SE SLIKA SA LUKASOM! Skandalozno ponašanje Kovačevićeve na izboru za pesmu Evrovizije, pokušala da se opere ovim rečima!

Alo

 

- Ili grupna, ili ni sa kim! Ako želite tako nešto, onda da se slikam sa svima, sa svim kandidatima! Ako je to cena, onda ništa! Sa svima samo, pravilno je sa svima, ne izdvajamo nikoga - govorila je Olivera.

Podsetimo, sinoć je nastao haos na izboru za srpskog predstavnika na "Evroviziji" kada su Bajaga i Olivera dobacivali sramne prozivke na račun Ace Lukasa i njegovog tima što je izazvalo skandal, a o čemu je Alo prvi pisao.

ONI SU PRVI FINALISTI NA IZBORU ZA PESMU EVROVIZIJE! Aca Lukas ubedljiv, a tu je i ova pevačica koja je oduševila sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slaven

04.03.2022 08:32

Ne razumem ko je ona.Nikad nije imala iza sebe nesto ozbiljno. Sta umislja? Emisije tralala ....