AKO SI INFLUENSER, BUDI INFLUENSER NEMOJ DA SNIMAŠ PESME! Džidža nikad iskrenije o muzičkom pozivu i slavi!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža prisutna je na estradnoj sceni otkako je 2013. godine bila kandidat u „Zvezdama Granda“, a za pomenuti portal se osvrnula na trenutnu situaciju na muzičkoj sceni, gde su influenseri i jutjuberi počeli da snimaju pesme.

Mislim da je i dalje to dokaz da se preko muzike najlakše dolazi do slave i popularnosti. Ako si influenser, budi influenser, šta ima da snimaš pesme. Kao što su starlete jednom snimale pesme, traže vid te popularnosti. Nemam ništa protiv, ali ako se odlučiš za to i imaš kvalitet, onda budi to – rekla je pevačica, te je prokomentarisala zamerku starijih kolega kako se danas više ne snimaju albumi, već samo singlovi - kaže pevačica.

- Danas je album više za neku ličnu kolekciju, da ga staviš pored televizora da stoji. Pored svih platformi koje postoje, mislim da je to besmisleno. Volela bih da imam svoju gramofonsku ploču, to mi je to. Non stop izbacivanje pesama je samo dokaz da se kvalitet muzike gubi. Ljudi izbace pesmu, čekaju mesec dana i kad nije hit, daj odmah novu, a mora malo vreme da odradi svoje. Došlo je neko ludačko vreme, ali dobro – zaključila je Džidža.

VRELA IZDANJA RIJALITI UČESNICA! Vode trku koja od njih je se*sipilnija

BONUS VIDEO:


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading