ODRASLA SAM KAD MI JE MAJKA UMRLA! Suzana Mančić otvorila dušu o najpotresnijim detaljima iz svog života, a o ovome do sada nije pričala
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Poznato je da je Suzana Mančić bila izuzetno vezana za svoju majku s kojom je i živela sve do njene smrti. S obzirom na veoma blizak odnos, loto devojka se teško borila sa gubicima roditelja, ali se, kako kaže, na to pripremala i trudila da bude jaka.

- Moj otac je bio novinar, strastven pušač i kolerik. Sa 42 godine je imao moždani udar i ja sam tada shvatila da moram da se pripremim na njegov odlazak jer će i to doći. Uprkos tome, kada je umro, nisam sebi mogla da objasnim i priznam to da ga nema. Deca su mi bila mala i ja sam se trudila da ne plačem pred njima, da me ne vide slabu i ranjivu - priča Mančićeva, i dodaje:

- Mislim da čovek odraste kada mu umru roditelji, zapravo kada ti umre majka, tada odrasteš. Majčina smrt me je promenila. Za nju sam bila izuzetno vezana, ne samo zbog toga što je živela sa mnom i mojim ćerkama. Bila mi je najveći oslonac u životu - ispričala je Suzana u emisiji „Milizam“.

MORAĆU DA NOSIM BAZUKU ZBOG NJE! Mina Kostić progovorila o ćerki, krenula stopama majke, već se otisnula na javnu scenu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading