NE BIH SE BAVILA NJEGOVIM IZJAVAMA! Oglasila se Balaševićeva ćerka nakon što je Đorđe David izrekao skandalozne optužbe na račun njene porodice!
Foto: Alo/ilustracija

Član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David rekao je da je porodica čuvenog muzičara Đorđa Balaševića zabranila da se njegove pesme izvode u ovom takmičenju, a sad se ovim povodom oglasila Đoletova ćerka Jelena Balašević.

- Nas niko nikada nije kontaktirao iz "Granda" sa pitanjem da li bi takmičari mogli da izvode pesme Đorđa Balaševića u tom muzičkom šou programu - kazala je Jelena na početku.

NE BIH SE BAVILA NJEGOVIM IZJAVAMA! Oglasila se Balaševićeva ćerka nakon što je Đorđe David izrekao skandalozne optužbe na račun njene porodice!

Printscreen

 

- Za sve detalje je najbolje se obratiti fondaciji Đorđa Balaševića koja zna detalje oko izvođenja pesama, tako da se ja lično takvim stvarima ne bih bavila. Toliko ima vedrijih tema u našoj porodici, da bih se ja da bavila jednim Đorđem Davidom i njegovom izjavom - dodala je ona.

Podsetimo, Đorđe je pokrenuo lavinu komentara svojim izjavama o takmičenju.

- Reći ću dva imena koja su napravila totalnu zabranu, prvo ime je porodica pokojnog velikana Đorđa Balaševića, koja ne dozvoljava da se Đoletove pesme izvode, a drugo ime je Cane, koji nipošto ne dozvoljava da se njegove numere izvode ni za kakvu cenu. Neki traže hiljadu i po evra po kompoziciji - kazao je David tom prilikom.

JEL ONA UOPŠTE BILA U DRUGOM STANJU?! Izgled Katarine Grujić samo dva meseca nakon porođaja šokirao sve, reakcije na go stomak se samo nižu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Boris

24.02.2022 09:48

I treba da zabrane nisu Balasevic i Cane pravili pesme da na njima zaradjuje Brena i Sale vampiri!

Goca

24.02.2022 14:08

Bravo Borise iako si rekao zgrcu pare zato se hvale jahtama vilama it'd...