OVO JE LUKSUZNI DOM DRAGANE KOSJERINE! Pažljivo je birala svaki detalj, a evo i kako provodi jednu napornu nedelju (FOTO)
Printscreen

Stan voditeljke RTS-a Dragane Kosjerine je moderan i funkcionalan.

Ako je verovati fotografijama na Instagramu, životni prostor uredila je tako da svaki kutak odiše komforom. Pored umetničkih dela, počasna mesta na policama zauzimaju knjige. Mnogo knjiga. Nije teško pogoditi šta joj je omiljeni hobi i na koji način leči dušu. Uostalom, moć pisane reči svakako je veća nego što može da se pretpostavi.

- Dok čitam volim da obeležavam rečenice koje mi se svide. Često prelistam davno pročitane knjige pa u tim rečima nađem novu inspiraciju - otkrila je Dragana uz fotografije sa odabranim delima. Neke čitate podelila je sa pratiocima, a pošto među njima dominiraju rečenice iz romana Eriha Marije Remarka, dalo bi se zaključiti da joj je on omiljeni pisac.

Stan Dragane Kosjerine pun je prirodne svetlosti, a zidovi i nameštaj su uglavnom bele boje. Takva kombinacija u prostorije unosi osećaj svežine i čistoće, odajući rafinirani ukus osobe koja ih je uredila. Linije su jednostavne, dekor lagan, a stan - moderan i funkcionalan.

Među dekorativne „predmete“ mogli bismo da svrstamo i cveće.

- Da naporna nedelja lakše prođe i bolje miriše - napisala je lepa voditeljka pored fotografije na kojoj je u prvom planu vaza sa krinovima.

Kada nije na radnom mestu, u studiju, gde je uvek elegantno odevena, Dragana jedva čeka da „uskoči“ u omiljeni kućni stajling: udobne trenerke, široke džempere ili odeću u kojoj može opušteno da radi vežbe u dnevnoj sobi, na mekom tepihu. No, sve je lako kada svaki kutak životnog prostora skockate po meri svog hedonizma...

IDEM KOD PSIHIJATRA! Srpska pevačica šokirala izjavom, priznala ono o čemu estrada ćuti, imala da poruči samo jedna stvar

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading