VOLE GA KAO DA JE NJIHOV SIN! Neobična emotivna priča Milomira Marića i Vesne Radusinović!
Foto: Printscreen/instagram

Jedan od poznatijih parova sa javne scene su svakako Milomir Marić i Vesna Radusinovć.

Vesna je govorila o njihovom odnosu, kao i tome da iako nemaju dece jedna osoba zauzima to mesto kao da je njihovo zajedničko dete.

U pitanju je Vedran Tuzlić. Možda mu nije biološki otac, ali je Vedran odrastao u njegovom domu, uz njegovo vaspitanje, a Vesna ističe da su vremenom razvili brojne sličnosti.

Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: "Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma". I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je - rekla je jednom prilikom Vesna.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Milomir je otkrio da je u periodu njegove operacije srca, Vedran bio uz njega danonoćno.

JA SAM POBEDILA ANKSIOZNOST, MOŽETE I VI! Slavica Ćukteraš iskreno o problemima sa ishranom, strahovima i tome kako je izašla iz pakla depresije

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Steva Nakurcov

19.02.2022 10:40

Kad nesto sam ne mozes da napravis ,a ti unajmi majstora i posle ti se hvalis da je to kao tvoje Kao kad neko pozajmi serpu da spremi rucak , pa ti nazad vrati upotrebljeni serpu