EVROPA POLUDELA ZA LUKASOM! Popularni strani jutjuberi odlepili za pesmom "Oskar" i Sara Jo javno podržala kolegu!
Alo!/Vladimir Marković

Nakon što su predstavljene sve pesme predstavnika za Evroviziju, pesma popularnog folkera Ace Lukasa koja nosi naziv "Oskar" posebno se izdvojila. 

Pevač nije izazvao pozitivne reakcije samo u našoj zemlji, već širom sveta. Čak i oni koji ne znaju ni reč srpskog jezika, nisu mogli da sakriju osuševljenje ovom numerom. 

Poznata jutjuberka Alisija Mišel jedna je od mnogih koja je očarana Lukasovom pesmom, takođe jutjuber iz Libana je prokomentarisao da je pesma čista eksplozija emocija, a pridružile su im se i kolege iz Velike Britanije i drugih svetskih zemalja. 

Ali sve je jasno kada je čak i Acina koleginica, Sara Jo, koja se bori sa njim sa odlazak u Torinu imala samo reči hvale:

- Veliko poštovanje za Acu i njegovo izvođenje! 

Reakcije stranih jutjubera i naše pevačice možete pogledati u videu na početku teksta. 

MIRA ŠKORIĆ OBORILA MUŠKARCA NA POD! Isplivao šokantan snimak pevačice, u ovakvom izdanju je nikada niste videli! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
No Limit

18.02.2022 01:50

Poznata jutjuberka se oduševila Sarinom pesmom, a ne Lukasovom, za koju je rekla da je okej.

ja

18.02.2022 03:57

To cemo jos da vidimo Postoji velika mogucnost da je pijan kad bude trebalo izvoditi Ili jos bolje ako uspije da se otrezni I ostane malo trezan Mozda ima neke male sanse

Stevan

18.02.2022 10:59

Reakcije Alisije Mišel je bila na Sarinu pesmu, a Džada na Zorjinu. Oboje su bili mlaki prema Lukasovoj pesmi. Ostalo dvoje su isto bili mlaki prema Lukasu, ali su barem prikazane njihove reakcije na Oskara, za razliku od ovo dvoje čije su reakcije izvrnute od strane HypeTV.