LJUBAV NIKAD NE PRESTAJE! Ana Bekuta objavila emotivnu fotografiju koja je rasplakala sve, pevačica na Dan zaljubljenih nikad tužnija bez Mrke! (FOTO)
Ataimages

Pevačica Ana Bekuta prolazi kroz veoma težak period otkad je ostala bez svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića Mrke. 

Ana se postepeno vratila svakodnevnim obavezama i pokušava da nastavi život bez njega, ali po svemu sudeći nije joj lako. 

Nedostajanje i tuga za izgubljenim partnerom je prevelika.Ona je sada podelila na svom Instagramu njihovu zajedničku fotografiju gde je Mrka u kolima, a ona stoji van i drži plišanog medu u ruci. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Ova fotografija je zapravo pokazala kakav su bili par i koliko su divan odnos imali njih dvoje, pun ljubavi i razumevanja. 

- Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. ( Apostol Pavle - Prva poslanica Korinćanima. ) - napisala je Ana ispod fotke. 

GDE SE TI KREĆEŠ?! Viki se najstrašnije izblamirala zbog engleskog jezika, Marija je urnisala komentarima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading