PAPRENA KAZNA ZA UKUĆANKU ZBOG NEPOŠTOVANJA PRAVILA! Ima 24 časa da donese novac
Kurir televizija

Pred barovcima je nedelja puna izazova, zadataka i novih promena, a za novog vođu izabran je Davor. Sanja Jakšić kažnjena je zbog neodgovornosti prema poslu, a ovu odluku saopštio joj je menažder Bara Nenad, koji je s njom porazgovarao u bašti. 

Naime, Sanja je napravila račun od 2.300 dinara koji je kucala na firmu i ima 24 sata da donese novac, jer bahato ponašanje u Baru se ne prašta.

PAPRENA KAZNA ZA UKUĆANKU ZBOG NEPOŠTOVANJA PRAVILA! Ima 24 časa da donese novac

Kurir televizija

 

- Ti ne možeš da kucaš na rijaliti tvoje piće. Ovo piće si ti popila i ti treba da ga platiš. Pritom, finansije su striktno zabranjene! Rekao sam - ko ima pare može da pije, ko ne - ne može! - rekao joj je Nenad.

Saopštio joj je da će biti kažnjena, međutim, Sanja smatra da je alkohol ne može poremetiti da dobro obavlja svoj posao.

- Bićeš kažnjena 5.000 dinara zato što si preterala s pićem na poslu i 3.000 dinara zato što nisi svela pazar kako treba - odlučio je menadžer.

PAPRENA KAZNA ZA UKUĆANKU ZBOG NEPOŠTOVANJA PRAVILA! Ima 24 časa da donese novac

Kurir televizija

 

- Ne mislim da sam zaslužila, iskreno, zato što smatram da nisam preterala, ali ako on smatra tako nije nikakav problem - prokomentarisala je Sanja, a menadžer je ostao pri odluci da bude kažnjavana sve dok se ne opameti, u protivnom - niko nije nezamenljiv, a posao i odgovornost su u Baru na prvom mestu!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

IMALA JE MARATONSKI SE*S OD 45 MINUTA SA NJIM! Ksenija spomenula Nikolu Lakića, javno mu uputila poruku i to direktno u kameru!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading