NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Vesna Zmijanac brutalno odgovorila na skandalozno optužbe, a tiče se velike misterije u njenom životu!
Printscreen

Vesna Zmijanac već četiri decenije uspeva da se održi u samom estradnom vrhu. a, iako ne nastupa često kao ranije i dalje izaziva pažnju javnosti.

Naime, jedna od glavnih nedoumica kod pevačice odnosi se na kozmetičke intervencije, a sad je u centru pažnje njena kosa. 

- Mnogo me optužuju da nemam kosu - kazala je pevačica.

NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Vesna Zmijanac brutalno odgovorila na skandalozno optužbe, a tiče se velike misterije u njenom životu!

Foto: Alo!

 

- Čak pričaju kako idem u Tursku da je presadim. A sve to se dešava samo zato što sam, dva do tri puta, stavila periku - objasnila je Vesna.

- Evo, da znate da imam kose koliko hoćete - zaključila je ovu temu. 

Podsetimo, pevačica nije krila neke od estetskih zahvata. Skidanje sala sa stomaka pomoću lipolize je veoma teško podnela, tada je dve nedelje ležala nepomična u krevetu zbog jakih bolova. Navodno je odradila i liposukciju podbratka i zatezala lice i vrat. Nikada nije operisala grudi i uvek je naglašavala da nije ugradila silikone i da joj nije čak potreban ni brushalter.

SNEŽANA PROLILA GORKE SUZE ZBOG BORJANA: Crnilo od šminke mi se slivalo niz lice, u ludilu i stresu sam počupala kosu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading