ONA DOBRO ŠIRI NOGE! Karambol u rijalitiju Bar, vreli ples ukućanki doveo atmosferu do usijanja!
Printscreen

Menadžer Bara je pohvalio takmičare i timove koji su odradili sjajan posao u kafiću tokom prethodne nedelje, kada su bile organizovane žurke i kada su stranci navirali u Bar od ranog jutra, a sada im je zadao novi zadatak.

Dogodila se nova podela u timove, međutim, ova nedelja će biti drugačija od ostalih, jer je Božić, pa će žurke biti tematske.

Druga stvar, ne biraju vođu kao do sada, pa su Maja i Sofija koje su bile na vrućim stolicama u prošlom izbacivanju birale svoje timove. Ovog puta nisu birale članove s kojima ne žele da rade, već oni sa kojima žele da rade. Misica je nominovana i ove nedelje, pa je prva izabrala članove svog tima.

- Možda nam je Nenad to napravio da nam olakša posao - rekla je Maja, a obe su bile prezadovoljne izborom.

Usledio je i mini zadatak - da izaberu pesmu koju će pustiti na Jutjubu i naprave koreografiju koja će goste "izuti iz cipela". U ovaj zadatak su svi uključeni i mogu da rade šta god žele, a barovci su imali samo pola sata da se dogovore i osmisle svoju tačku, pa su se baš potrudili.

Na kraju, gosti i publika odlučuju koji tim će pobediti i koji se bolje snašao!

ZOLA VIDEO MILJANINOG MUŽA! Voditelj odao sve tajne iz spoljnog sveta, zadrugar u neverici gledao i slomio se od bola pred svima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading