NISU GA PREPOZNALI Hanka Paldum podelila fotografiju sa kolegom, on neprepoznatljiv, iako ima isti stil kao nekada, a evo o kome je reč! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Hanka Paldum podelila je na svom Instagramu fotografiju sa kolegom Mladenom Vojičićem Tifom, a mnogi su legendarnog pevača jedva prepoznali. 

Ono što su svi primetili jeste da je pevač Bijelog dugmeta, neprepoznatljiv i mnogi fanovi i obožavaoci bi se iznenadili kako on danas izgleda. 

Pevač je oduvek imao opušten imidž, a ono po čemu su ga svi pamtili jeste njegova nobavezna frizura i ležerna garderoba. Međutim, izgleda da se tokom pandemije koronavirusa pevač dodatno opustio, te izgleda neprepoznatljivo. 

 

 

On i njegova dugogodišnja koleginica i prijateljica Hanka su se sreli u Sarajevu, pa je ona to objavila na svom Instagramu. 

- Godine prijateljstva i zajedničkih putovanja su iza nas. Došli u Sarajevo naše - napisala je pevačica u opisu slike.

Ona je tagovala i fan stranicu bosanskog rokera, pa su po tome mnogi shvatili da se zapravo radi o Tifi. Naime, pevač Bijelog dugmeta nabacio je nekoliko kilograma, a kosa, koju je pustio skoro do ramena, skroz je posedela.

DARKO ZAJAHAO BARBARU NA JAVNOM MESTU Par napravio neviđeni haos, ljudi nisu mogli da veruju šta vide (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading