OGLASILA SE PRVI PUT NAKON POVLAČENJA SA SCENE Ana Bekuta otkrila kada se vraća koncertima!
Foto: Youtube/Printscreen

Ana Bekuta je prošla kroz težak period kada joj je preminula prvo kuma Merima Njegomir, a onda i životni saputnik Milutin Mrkonjić- Dan nakon njegove sahrane Milutina Mrkonjića, Ana se oglasila.

Kako je tada najavila, povukla se iz javnosti, a upitni su bili i novogodišnji koncerti.

OGLASILA SE PRVI PUT NAKON POVLAČENJA SA SCENE Ana Bekuta otkrila kada se vraća koncertima!

Alo

 

Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u "borbenom stroju" mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili. Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga. Voli vas vaša Ana- napisala je Ana tada.

Međutim, sada se oglasila i na opšte oduševljenje svih potvrdila da će ipak nastupati za Novi Godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banja Luci. Radujem se što ćemo se grliti i grijati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana.

DEVOJKA BAKE PRASETA PROLAZI KROZ LINČ NA INSTAGRAMU Anja pokazala jezive poruke koje dobija nakon Kikinog samoubistva!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
zar nije rekla

12.12.2021 10:45

da se povlaci i da je ostavimo na miru? zinulo dupe na pare a tugovace sutra malo