SARA, SNEŽANA I SUZANA ISPRATILE NAŠU MISICU Srpska lepotica otišla u Portoriko, evo kako izgleda devojka koja će nas predstavljati!
Zoran Mirčetić

Sara Reljić, Snežana Dakić i Suzana Mančić ispratile su našu ovogodišnju misicu Andrijanu Savić na 70. po redu izbor za Mis sveta koji se održava u Portoriku. Pevačica je tom prilikom otpevala i nekoliko pesama na koktelu upriličenom u čast naše Andrijane, kojoj su voditeljke dale vredne savete oko scenskog nastupa.

SARA, SNEŽANA I SUZANA ISPRATILE NAŠU MISICU Srpska lepotica otišla u Portoriko, evo kako izgleda devojka koja će nas predstavljati!

Dejan Milićević

 

Inače, Andrijana dolazi iz Gornjeg Milanovca, čiju ima ogromnu podršku,  ima 21 godinu i studira dva fakulteta. Jedan je za kozmetologiju, i drugi, čiju je stipendiju dobila od organizacije Mis Srbije za projektni menadžment inovacije i IT. Andrijana je istakla da su pripreme u protekle dve godine zbog korone bile drugačije, da je naučila da šije maske koje je delila sugrađanima, bavila se i humanitarnim radom, a i jedina je naša misica koja je zbog aktuelne situacije dve godine nosila lentu najlepše.

SAŠU POPOVIĆA HTELA DA BIJE, NAZVALA GA KLOŠARČINOM Vesna Rivas obelodanila tajne Dragojevića, pa oplela po koleginicama sa estrade!
 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cccc

20.11.2021 08:50

Samo da i ona ne napravi "orla" pozirajuci pa da posle bude nisam znala....hahahahahahababa