DIVLJA FERARIJEM OD 300.000 EVRA Jutjuber bahatom vožnjom razbesneo javnost
Printscreen

Jutjuber Stefan Janković (19), pozatiji kao Janko, pohvalio se novim automobilom marke Ferari, pa je brže-bolje divljao na putu, ugrožavajući svoju i tuđu bezbednost.

Stefan se prvo na Instagramu pohvalio da ima novi automobil, crveni Ferari, a cena ovog "ljubimca" je više od 300.000 evra. On je zatim na svojim storijima objavljivao kadrove iz atomobila, ali i u toku vožnje.

Janković je snimao i kada je divljao skupocenim automobilom vozeći oko 150 kilometara na sat, na deonici puta gde je dozvoljeno najviše 80 kilometara na sat.

Njegova bahata vožnja razbesnela je mnoge, ali i zabrinula, jer krši zakon brzom vožnjom, ugrožava veliki broj ljudskih života i daje loš primer mladima koji ga prate.

Jankovića na Instagramu prati 1.200.000 ljudi, a na Tik Toku 550.000, Jutjub kanal mu broji preko milion i sto hiljada pratilaca, a on tvrdi da je od toga zaradio dovoljno za ovaj automobi

DIVLJA FERARIJEM OD 300.000 EVRA Jutjuber bahatom vožnjom razbesneo javnost

Printscreen

 

Ovo nije bio jedini skandal mladog jutjubera, on je takođe bio osuđen od strane mnogih kada je ponosno pokazao snimak na kome maltretira majmuna učeći ga da vozi motor, kao i kada je maltretirao devojku nasred ulice.

JOVANA JEREMIĆ OBOŽAVA MARIĆA Ne zbog lepote, uzbuđuje me njegova ličnost

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Naučnik

01.10.2021 21:25

Jadan je postao ovaj svet u kome ovakvi mediokriteti imaju 300k za auto, a oni sa diplomama fakulteta i akademskim titulama to ne mogu ni na zapadu da imaju. Ali nema veze, svemu dođe kraj. Msm da nije daleko...

Miki

02.10.2021 20:30

Žalosno do neba! Doktor, profesor, magistar, akademik, ne mogu sebi kupiti takav auto da rade do penzije a jedan klinac od 19 godina kupi sebi zahvaljujući porrmećenim vrednostima i državi u kojoj živi