I NEUSPEH JE NAGRADA, GREŠKE SU ME OJAČALE Glumac priznao da više uči iz loših postupaka, a u ovim ludim vremenima se fokusira na posao
Foto: Youtube/Printscreen

Odmah na početku razgovora, voditelj je istakao da ljudi imaju veoma pozitivno mišljenje o popularnom glumcu, a Goran se našalio da je on izdvojio samo lepe komentare koji mu prijaju, te da nije uvek tako i dodao da ipak više uči iz onih loših.

Ko ne voli nagrade, ko ne voli pohvale i kad ste mali bili kad vas otac i majka zagrle to je sistem nagrađivanja, to je neka ambicija. Kao što biljka raste prema suncu, tako mi rastemo prema ambicijama i nužne su za naš razvoj. Ali, sa druge strane, treba biti objektivan i nikada ne možemo pobeći iz sebe. Na greškama učim, a bez učenja nema ničega, to je sastavni deo života – rekao je on.

I NEUSPEH JE NAGRADA, GREŠKE SU ME OJAČALE Glumac priznao da više uči iz loših postupaka, a u ovim ludim vremenima se fokusira na posao

Alo

 

U slobodno vreme voli da čita, a književnost mu dosta pomaže kako u glumi tako i za lični rast i razvoj.

-Književnost mi pomaže u razvijanju mašte- rekao je glumac.

Priznao je da bi se vratio u pozorište, ali i da ga trenutno inspiriše rad na filmu gde iznova pronalazi nove spone između pozorišta i filma. 

Nastavak intervjua možete poslušati u videu koji sledi:

SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O SVADBI Pravi ozbiljne planove sa verenicom i otkriva šta mu je životni san 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading