OGLASILA SE I PEVAČICA KOJOJ JE MARINA DALA PESMU O SVOM SINU Naučila si me da živim dostojanstveno s bolom!
Alo!/Nenad Vujanović

Jedna od onih koja je Marini bila posebno draga je Ana Nikolić kojoj je napisala pesmu posvećenu svom preminulom sinu Milošu. 
Od kada se Nikolićeva pojavila na estradnom nebu imala je naklonost Marine Tucaković.

OGLASILA SE I PEVAČICA KOJOJ JE MARINA DALA PESMU O SVOM SINU Naučila si me da živim dostojanstveno s bolom!

Foto: Alo.rs

 

 

Kako je Ana jednom prilikom otkrila, Marina joj je otvoreno govorila šta misli i uvek joj je davala dobre savete. Za pesmu "Bilo je lepo", za koju je Tucakovićeva radila tekst, Nikolićeva je želela da napravi promenu:

- U početku sam bila malo nepoverljiva. Kad sam pričala sa Marinom pitam je da se malo "čačne" tekst, a ona mi kaže: "Šta da se čačne, bre?! Pa, ovo je, bre, biser! Poslušaj me jednom u životu, nemoj da si guska ceo život!" - otkrila je Ana.

Pevačica, kojoj je Marina napisala i tekst za pesmu "Mišo moj", oprostila se od svoje prijateljice i tekstopisca:

- Neki srećniji dani, ali odavno…već dugo ,tu je neka tuga….Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe. Tada te nisam razumela. A sve je uvek bilo baš onako kako ti kažeš. Volim te zauvek…Mišo…tvoja “celi život guska”…Jedina si imala suštinu…formalnosti nisu tvoj fah…a od tebe sam naučila nesto najvažnije…”KAKO SE DOSTOJANSTVENO ŽIVI SA BOLOM”…i tako si i otišla -dostojanstveno!- napisala je Ana.

BONUS VIDEO:

OVO JE MARININA POSLEDNJA ŽELJA Godinama je samo o tome govorila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading