DIDI MOŽE DA KUPI DIOR, ALI NE I LJUBAV NARODA Jovana Jeremić opisala svu torturu koju joj je priredio pevačicin muž!
Pink promo

Jovana se za naš portal oglasila i otkrila detalje torture kroz koju je prošla, kao i šta joj je uradio poznati bračni par:

DIDI MOŽE DA KUPI DIOR, ALI NE I LJUBAV NARODA Jovana Jeremić opisala svu torturu koju joj je priredio pevačicin muž!

Alo.rs/Mitar Mitrović

 

 

- Prvo želim da se osvrnem na ovaj deo da je Dijana Janković došla u moju emisiju da mi digne rejting, kako je izjavila. Dijana Janković Didi je u "Novo jutro" vanredno ubačena u 22 časa prethodne večeri, kada me je moj nadređeni pozvao ii rekao mi da je ubacim. Dakle, ona uopšte nije bila planirana. Moj nadređeni me je zvao na insistiranje njenog muža da ona gostuje. Ja sam mu tada rekla da je meni centralni gost Miki Mećava koji je tada izašao iz bolnice nakon dugog oporavka od korona virusa, čovek je jedva preživeo i želela sam da prenese svoju priču. Osim toga, Miki Mećava je zvezda za Dijanu Janković- počela je razgovor Jovana koja je, potom, objasnila zbog čega je došlo do sukoba:

DIDI MOŽE DA KUPI DIOR, ALI NE I LJUBAV NARODA Jovana Jeremić opisala svu torturu koju joj je priredio pevačicin muž!

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Dijana je došla u emisiju i bila je tri minuta u programu, a Miki 15 minuta. Nakon toga, Dijana je instruisala svog muža da pozove mog nadređenog i da traži da me otpruste. Da nisam imala izgrađeno ime, ja bih zbog ovoga dobila otkaz - zaključila je Jeremićka i poručila pvačici:

- Dijana mora da shvati da parama može da kupi Dior i Šanel, ali ne i ljubav naroda, popularnost i gledanost. U Americi može da kupi popularnost, što vidim i čini, ali ovde ne. S druge strane mene narod voli zbog toga što sam pririodna i zato što sam na pošten način ,sama, zaradila sve što imam. Ja imam ljubav naroda. A Dijana ne samo da to pokušava parama da kupi, jer je na to navikla kroz zivot da kad ne moze kvalitetom, ide kvantitetom, već te pare, čak, nisu njene nego muškarca za kojeg se udala- naglasila je Jovana koja poznatom paru ima da poruči samo jedno:

- Sada vam je jasno da je laž da je Dijana u moju emisiju došla da bi podigla šer. Dijana nikada neće biti zvezda u Srbiji. A, njen suprug i ona bi trebalo da budu srećni što ja o ovome nisam govorila ranije - zaključila je Jovana za Alo!.

BONUS VIDEO:

OVO NIKO NIJE ZNAO Ćerka Ace Lukasa živi skromnije nego bilo ko!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Objektivni posmatrac

08.09.2021 19:49

Udario titan na titana:)