DEVOJKE, GLEDAJTE TRAKTORE I PUSTITE SKUPE AUTOMOBILE: Srpski pevač otvorio dušu o svom životu , a evo ko mu je bila prva ljubav
E stock

Mladi pevač Uroš Živković nedavno je na svom Instagramu objavio sliku na kojoj je ispozirao sa širokim osmehom na traktoru, što je izazavali lavinu oduševljenih komentara: "To, care", "Bravo, majstore".

Međutim, mnogi ne znaju da je upravo traktor Uroševa prva ljubav, te da je prvo naučio njega da vozi, pa tek onda kola.

- Prvo sam naučio da vozim traktor i kombajn, pa tek onda auto. Traktor je moja prva ljubav - otkrio je Uroš, a onda nastavio o tome kakve ga uspomene vežu za selo, gde je i naučio da vozi ove mašine.

- Na selu sam naučio da vozim i mnogo volim selo, idem ceo život od kad sam bio dete. Ova korona mi je omogućila da idem na selo, da uživam i odmaram sa porodicom. Gurman sam veliki, odem tamo, obrnem prase, jedem, pijem domaće vino ili pivo i tako - ispričao je.

 

 

Na pitanje kako komentariše to što je nekim devojkama izuzetno važno kakav automobil vozi muškarac, odgovorio je:

- Devojke gledaju ko kakav auto vozi, ali ja bih pre, da sam u inostranstvu na primer, gledao traktore koji koštaju i po pola miliona evra. Tako da, devojke, bežite na selo, pustite G-klase i BMW-ove - poručio je mladi pevač. 

VERILA SE MARIJANA MIĆIĆ?! Posle osam godina veze odlučili i oni da stanu na ludi kamen

BONUS VIDEO:

http://

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading