TAKMIČARKA SMRŠALA 85 KILOGRAMA Ovo je najveća pobeda Krstinje Todorović, Saša Popović pritekao u pomoć i platio estetsku intervencuju
Foto: ATA Images

Finalistkinja najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu Krstinja Todorović nije osvojila prvo mesto, ali je bez sumnje pobedila samu sebe kada se odlučila da zbog posla u industriji zabave pristane na operaciju smanjenja želuca. Tako je pevačica sa neverovatnih 160 kilograma došla na 85! Kako i sama kaže, ova odluka joj je dosta pomogla kada je njeno samopouzdanje u pitanju, ali tu postoji jedan problem koji će joj direktor Saša Popović pomoći da reši. U pitanju je otklanjanje viška kože koja je ostala nakon mršavljenja.

TAKMIČARKA SMRŠALA 85 KILOGRAMA Ovo je najveća pobeda Krstinje Todorović, Saša Popović pritekao u pomoć i platio estetsku intervencuju

Foto: ATA Images

 

- Direktor mi je obećao da će mi platiti zatezanje kože i ostao je pri tome. To je malo teža operacija i mislim da ćemo to uraditi kada malo spadnu temperature, ja jedva čekam da odem pod taj nož - rekla je mlada pevačica i dodala koliko se sada lakše oseća.

- Ja sam smršala tačno 85 kilograma i za mene je to najveća pobeda. Moram da priznam da mi je sada sve mnogo lakše, mogu da funkcionišem, da se sama obučem i vodim drugačiji život nego pre operacije. Imala sam 160 kilograma pre intervencije, sad imam 78. Imala bih ja i manje, samo što sada mora da se odstrani ta koža - ponosno je istakla Krstinja i priznala kada su joj momci više prilazili, sada ili kada je bila bucka.

- Iskreno, momci su mi više prilazili kada sam bila krupnija. Znate kako, kada se bavite ovim poslom, uvek će vam prilaziti i kad ste lepi i manje lepi, to je sastavni deo ovog posla, ali ja sam zauzeta, tako da ništa od toga - zaključila je danas mršava Krstinja za Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mm

28.06.2021 08:05

za mesec dva bice opet tovljenica od 250 kg