Bojana Rajić
Printscreen
Bojana Rajić

Printscreen

Bojana Rajić, Foto: Printscreen

Manekenka Bojana Rajiš nedavno je objavila fotografiju sa sinom, ali svojim izgledom šokirala je sve!

Naime, pri prvom pogledu na fotografiju primećujemo da sa njenim usnama nešto nije u redu. One izgledaju potpuno neprirodno i izdeformisano.

Poznato je da je Bojana imala silikone u usnama, što je kasnije i smanjivala pa je izgledalo bolje, ali izgleda da je opet došlo do deformacije pa je njena gornja usna vidno deblja od donje.

Bojana Rajić

Printscreen Instagram

Bojana Rajić, Foto: Printscreen Instagram

Obzirom na to da je Bojana prirodno veoma lepa i atraktivna žena koja je, otkako je postala poznata, uvek važila za osobu od stila koji su mnoge dame kopirale, ovakav problem na licu njoj stvara veliki problem.

"Rajićka se trudi da to sakrije, ne slika se mnogo i ne izbacuje selfi fotke kao što je nekada radila. Ona pokušava da pronađe hirurga koji bi joj sredio haos od usana koji su joj napravili prethodni plastičari i ne pita koliko košta intervencija. Spremna je da ode bilo gde u svet ukoliko bi to bila garancija da će njene usne ponovo biti onakve kakve su bile pre nego što je počela da ih puni i ubrizgava silikone u njih", kaže izvor blizak manekenki.

Komentari (5)

Pera Detlic

15.08.2018 09:03

Da je to prirodno i zdravo ugradio bih ja kravama vece vime da daju vise mleka, zato zene ne dirajte nista oko sisa kolike su tolike su, nekome se svidjaju kakve god da su a ima jos dosta toga lepseg i sladjeg na zeni zato opusteno.

janko

15.08.2018 10:06

Сада тек видим колико је Стојке био кажњен-јер живот са оваквом је КАЗНА, али је схватио на време и ослободио се казне.

kaja

15.08.2018 10:19

E da su samo usta...

XXL

15.08.2018 11:51

I šta je tu čudno? Pa lice poprima crte po DNK zapisu i one se kreću u tom pravcu dok je silikon ili šta već strano telo pa ima - sliku Doriana Greja od lica.

Kfkd

15.08.2018 12:21

Za mene svaka zena treba du bude dama. Kako zena koja ima silikonske grudi i usne moze da bude dama? Ne moze. Da dama treba da ima silikone, imala bi ih neka zena iz Kraljevske porodice, bilo gde u svetu. Ovako izgleda kao vrlo jeftina i praznoglava zena. Mislim da sam surov, ali iskren.