Uzvratila  udarac: Viki  Miljković
Rajko Ristić
Uzvratila  udarac: Viki  Miljković

Rajko Ristić

Uzvratila udarac: Viki Miljković, Foto: Rajko Ristić

- Osetio se nalet smora u vazduhu dok si ti pevala. Viki inače odlično peva, ali energije nema, a ti si me svojom energijom podsetila na nju. Ranije je bilo potrebno samo da dobro pevaš da bi postigao uspeh, dok je danas, u vreme interneta i društvenih mreža, to mnogo teže.

Potrebno je da imaš energiju, a tebi fali iks faktor, ne boriš se i ne kidaš na sceni - rekla je Karleuša kandidatkinji, a zatim se direktno obratila koleginici: - U 21. veku pevanje je vrlo bitno i vodi se kao jedini faktor uspeha, ali se sa pojavom interneta i društvenih mreža lestvica malo podigla. Danas, osim dobrog pevanja, moraš i dobro da izgledaš, da si upakovan kako treba.

Ne smiruju se strasti među njima: JK i Viki

printskrin

Ne smiruju se strasti među njima: JK i Viki, Foto: printskrin

Karleušine opaske nisu ostavile Miljkovićevu ravnodušnom, te je pevačica uzvratila verbalni udarac.

- Neko dobro peva, a neko mora da skače da bi bio primećen. Ja sam se uvek borila za uspeh kvalitetnim vokalom i svojim hitovima. Ne znam gde si ti imala prilike da me čuješ uživo da pevam, pa da možeš da kažeš da mi nedostaje energija? Naša najveća zvezda je Ceca Ražnatović, ona nije skakala po bini, već je samo pevala da bi postigla uspeh, isto kao i Dragana Mirković - poručila joj je Viki, a JK ju je prekinula:

Viki dobro peva, ali nema energije JK

Vesna Lalić

Viki dobro peva, ali nema energije JK, Foto: Vesna Lalić

- Dragana Mirković i Lepa Brena ne samo da su skakale po sceni, već su snimale filmove i neverovatno igrale. One su bile ispred svog vremena i ulagale su u sebe, snimale filmove i imale zahtevne koreografije i skakale po bini - pravdala se Karleuša, a u odbranu joj je stao i Saša Popović.

- Ne da su jahale po bini, već su pravile haos - ubacio je direktor „Granda“ opasku na svoj račun kada ga je pre više decenija Lepa Brena uzjahala na sceni.

Nešto kasnije, prethodno vidno izrevoltirana uvredama, Viki je na ironičan način prozvala Karleušu:
- Ti toliko pucaš od inteligencije da je to naširoko poznato. A što si tek obrazovana...

Komentari (17)

ljubitelj muzike

21.11.2016 16:05

Da nema tv i drustvenih mreza,JK ne bi bila primecena.Ona ipak slabo peva.

mici

21.11.2016 17:19

@ljubitelj muzike - Da nema Sase Popovica i Z.Granda,doticna kreatura bi bila u misijoj rupi!

NBgd

21.11.2016 16:10

Da li je samozvana diva, završila osnovnu školu?

xnalac

21.11.2016 16:13

Kako JK moze da se poredi sa Viki. JK nema pojma sa pevanjem, a izgleda kao uvela ruza. Kome je ona interesantna?

ceca po

23.11.2016 12:42

@xnalac - Nisu nikakve ni jedna ni druga. JK nezna da peva a ko je Viki, sta ona peva koji su njeni hitovi, koka kola malboro suzuki fuj fuj fuj

toti

21.11.2016 17:52

Muka mi je od ove nazovi pevačice.Oduvek se u muzici cenio glas a ne stas.Ona ima stas a ne glas.Samo je dovoljno pogledati klip na You Tube gde peva pesmu Tihi ubica i svima će biti sve jasno.Nije mi jasno po kom kriterijumu je Saša Popović izabrao nju da ocenjuje mlade talente.

Larisa

21.11.2016 20:27

@toti - Taj klip je bukvalvo tihi ubica. Bolje nemojte... Uzgred, nema ni neki stas, samo ima dobre filtere za fotoshop, dobre sminkere i frizere, dobre steznike itd. Nema bas ni neki vokabular, posto se iz emisije u emisiju ponavlja.

sanja

22.11.2016 02:52

@toti - @ Toti JK je u Zvezdama Granda za dzabe ,eto zato ....

Sale

21.11.2016 18:41

Ne znam kako ova Karleusa opstaje u biznisu kojim ss bavi niti zna da peva niti lici na nesto,izgleda kao tranvestit Osim toga pljuje po deci koja zele da pokazu sta znaju sgo nijd lepo Bolje bi joj bilo da se zakopca i ne izbacuje plastiku u prvi plan jer silikoni vise nisu u modi ,a diva po znacima navoda trebala bi da zna to

Xo

21.11.2016 19:40

Viki da nekom zapusi usta se"ancica sa kokola malboro suzuki ulizivanjem tako zvanoj srpska majka znaci nicim izazvana poziva se ceca je vrh ceca je ovo ceca je ono , ko su bre viki i ceca neznaju da se obuku nevrede pare kada je neko zero..

Bina

22.11.2016 10:03

@Xo - Mislim da su sve tri (jelena,Ceca,Viki) iste tu negde samozvane dive,majke i ko zna sta,narodu je muka od njihovi gluposti i pojavljivanja i gusenja naroda mislim da treba pesmama da kazu ko su i sta su a ne ovako strasno neka se ogledaju na DraganuM,Snezanu Dj,Brenu,Suzanu J zene su za primer pevanja i ponasanja a ne silikona i svakodnevnog slikanja!

joks

21.11.2016 19:56

bravo viki sto si spustila umisljenu divu na zemlju,jer je toliko u oblacima da to zamara.ona je svesna da nezna da peva,pa joj to i ne smeta sto citaoci to stalno pisu,ali nije svesna da njeno ponasanje,komentari,reakcije kada joj se kaze u lice istina,komunikacija odaju jednu nevaspitanu,bezobraznu,nekuturnu i prostu zenu.

rade

21.11.2016 20:05

Jel vi ljudi neshvatate da je ovo reklama i marketing za ovu kvazi emisiju?! Isto tako je tkz svadja izmedju jk i al. Necu namerno da im pisem imena jel nisu na nivou normalnih ljudi. Slave po restoranima, silkoni, droga, itd a niko Srbiji neplaca porez! Fc.uk ovaj marketing vise Alo.bre

rrrrrrrrrriki

21.11.2016 20:20

Šta joj tepate,.kakva malaod skandala. Obična beogradska ludača,a šatro pravi skandale jer nezna da peva.Kako će jednog dana deci da objasni šta je radila-kad nestane tatinih para od fudbala.

Milan

22.11.2016 06:33

@rrrrrrrrrriki - Nece da nestane,nakrao se deda!!

Cule

22.11.2016 07:51

Karleuša??? Pa ona verovatno ni za veliki odmor nije bila u školi a ne na času! A koji genije tek takve osobe bira u žiri da budu uzor mladim generacijama?!

Miki

22.11.2016 12:06

Isli smo u istu gimnaziju. Jeca je lik za sebe.