Adam Džonson
Profimedia
Adam Džonson

Profimedia

Adam Džonson, Foto: Profimedia

Bivši engleski reprezentativac i igrač Njukasla, Midlsbroa i Sanderlenda, u decembru 2014. godine je putem interneta upoznao 15-godišnjakinju, s kojom se mesec dana kasnije i našao, prenosi "San".

Iako je Džonson tada imao devojku, koja je bila trudna, fudbaler je maloletnicu na silu ljubio i neprimereno dirao, što je ona posle i prijavila policiji.

Nakon suđenja, Džonson je osuđen na šest godina robije, a nedavno su ga tajno snimili kako s drugim zatvorenicima raspravlja o svojoj kazni.

- Za šest godina, koliko sam dobio iza rešetaka, i trebalo je da je silujem, ali nisam. Čak nisam stigao ni da izvadim kur*c, a kamoli da je poje*em. Čoveče, neki su se seksali s 12-godišnjakinjama i za to su dobili maksimalno 13 meseci - govori bahati Džonson.

Adam je zatvorenicima objasnio i da ga je tinejdžerka mesecima opsedala, čekala ispred stadiona te molila za zajedničke fotografije, a za njenu porodicu je rekao da su samo željni bili njegovog novca.

Na kraju je dodao da su male šanse da nakon svega ponovo zaigra u Engleskoj, ali da će pokušati da realizuje tranfer negde u inostranstvu.

 

Komentari (3)

Vox

21.04.2017 11:30

He he ...maloletna sponzoruša ...mislila da će mu izvući novac medjutim on ode u zatvor ...danas klinke spopadaju to nije normalno, jednoj rekoh stariji sam od tvoje mame

hummer

21.04.2017 13:08

Bolesni engleski ljigavac.Vacari i napastvuje tudju decu dok u njegovoj zeni raste mozda upravo bas jedna devojcica. I cemu se nadaju glupace koje radjaju decu ovakvim manijacima? Kako se ne plase da ce cerka postati tatin plen? U VB je granica 16 godina znaci da je njegovca zrtva imala manje od toga. Nerma sanse da dete od 14-15 godina prodje kao odrasla osoba ne znam kako da se namsinkala i obukla.

Mila

21.04.2017 14:59

Bogami kako se pojedine oblače i izgledaju nije ni čudo što izgledaju starije ima bar deset u osmom i devetom razredu izgledaju kao da imaju 20 godina , ali zato ima i onih od 50 što se nose kao klinke obuku minić i topić da im se stomak vidi a nema veze što salo preljeva