Honda Oddysey
Honda
Honda Oddysey

Honda

Honda Oddysey, Foto: Honda

Više nije nikakva novost da se svakim novim modelom automobili pretvaraju u multimedijalne uređaje. U tom nezaustavljivom pohodu proizvođači automobila nisu imuni na greške, koje su na našu sreću i dalje benigne.

Jedna takva epizoda koja nas je nasmejala dolazi iz američke filijale Honde. Naime, Honda je u maju širom SAD-a lansirala novu generaciju porodičnog automobila - Honda Odyssey, najprodavanijeg modela u klasi na američkom tlu.

U mnoštvu ugrađenih novotarija pohvalili su se i ugrađenim 4G/LTE prenosom podataka koji, pazite sad, između ostalog možete koristiti za gledanje lokalnog kablovskog kanala Epix koji je poznat po emitovanju filmova za odrasle.

Honda Oddysey

Honda

Mališani mogli da uživaju u filmovima za odrasle, Foto: Honda

Američki klinci tako su, dok se voze na zadnjim sedištima s pogledom na ugrađene ekrane mogli da izaberu naslove iz ponude - “Gladiator Eroticus”, “Kinky Kong” ili “Lord of the G-Strings”.

Budimo precizniji, mogli su do pre nekoliko dana, dok ekipa poslovnog magazina Forbes, na užas Hondinog PR sektora, nije otkrila ovaj propust.

Naravno, usluga je trenutno suspendovana uz izvinjenje kupcima i obilno posipanje pepelom svih u lancu zaduženih za multimedijalni fijasko.

U Hondi i Epixu niko ne zna kako je nastao ovaj previd stoga će ovaj seksi mini skandal ostati misterija.

Baš kao što će misterija ostati i činjenica da baš niko od 5.000 novih kupaca "Honde Odyssey" u zadnja dva meseca nije uložio prigovor na ovu neobičnu uslugu. Još jedan dokaz kako seks sve prodaje.

Komentari (3)

Pera Detlic

16.07.2017 13:58

Nista nece da steti samo moze da im koristi (mislim na decake) neka uce od malena.

Što Pero

16.07.2017 15:23

@Pera Detlic - ranije počneš, ranije ideš u penziju!

Ma greska

16.07.2017 19:35

Bas me nasmeja?