Anđela Veštica
Zoran Ilić
Anđela Veštica

Zoran Ilić

Anđela Veštica, Foto: Zoran Ilić

Učesnica rijalitija Zadruga Anđela Veštica, brutalno je pretukla maloletnu Taru Simov, a potom je ošišala na ćelavo.

Do incidenta je došlo kada je sedamnaestogodišnja devojka na svom Instagram storiju rekla da Anđela snima porniće za pare pod umetničkim imenom Nensi Fensi, te da je imala seks sa trojicom. To je Vešticu iznerviralo, pa je rešila da se obračuna sa Tarom.

- Anđeli su javili šta je Tara rekla u lajv storiju za nju i ona nije mogla da veruje odakle maloj herca da to kaže. Penila je od besa i odlučila da je nađe iste večeri. Povela je sa sobom četiri drugarice i krenula u potragu - kaže za Informer dobro obavešteni izvor i dodaje da je Taru cinkarila drugarica, pa ju je Veštica brzo pronašla.

- Čim je ugledala Taru, Anđela je počela da urla, a potom ju je nabola. Tukla ju je i rukama i nogama. Bilo je jezivo. Mala se drala, ali joj niko nije pritrčao u pomoć. Veštica je sav svoj bes iskalila na njoj - priča sagovornik.

Tara završila u Urgentnom

Maloletna Tara Simov nije mogla da stoji na nogama od udaraca koje je zadobila od Anđele Veštice, pa su je prijatelji odvezli u Urgentni centar. Na svu sreću, nije imala ništa polomljeno, te su joj samo previli glavu i pustili je na kućno lečenje.

Učesnici aktuelnog rijalitija nije bilo dovoljno što ju je unakazila i zatvorila joj oko od siline udarca, pa je rešila da je ošiša na ćelavo.

- Pošto ju je dobro isprebijala, rekla je drugaricama koje je povela sa sobom da drže Taru, a onda je iz tašne izvadila makaze i počela da je šiša. Njih četiri su stisle nesrećnu devojku, a izbezumljena Anđela je mahnito kratila njenu kosu. Nije se smirila dok je nije ošišala do glave. Mala je plakala i molila da je ostave na miru, ali Veštica je bila neumoljiva - tvrdi izvor.

Da stvar bude gora, kada je odlazila, Anđela je Tari ozbiljno zapretila.

- Kada ju je pošteno isprebijala, rekla joj je da ako slučajno i pomisli da je prijavi policiji, može da bude sigurna da će i njena mama završiti isto. Tara se uplašila, te od straha nije prijavila Vešticu jer je njena majka bolesna i ne želi da joj se zbog nje nešto loše dogodi - završava priču sagovornik.

Tara se i dalje plaši Veštice, pa o ovom incidentu ne želi javno da govori:

- Ne bih volela da izlazi išta vezano za mene, a pogotovu ne to. Volela bih da se to ne objavi, ali šta je tu je - poručila nam je devojka koju je učesnica Zadruge prebila.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (14)

Lemce

13.09.2017 23:05

Snimas pornice za dzabe! Dodji osisaj me, i ovako mi treba sisanje

Xxxx

13.09.2017 23:10

Istukla je ona uff,nedaj boze da je moju kcerku istukla,sada bi se njeni roditelji molili za njeno zdravlje.

OOUR

13.09.2017 23:32

Woodman i "ortaci" je rašrafili na sastavne delove (kao neka audicija za porniće), ma, puzzle od nje napravili. Naravno, banku nije dobila, daj Bože da nije ona nešto platila. Možda je zato ljuta, istina boli.

Bojan

14.09.2017 00:46

I zasto ona posle svega nije u zatvoru zajedno sa saucesnicama?!

Zato

14.09.2017 13:47

@Bojan - što ni jedan od siledžija iz rialitija nije u zatvoru, ni Hasan, ni Slađana, ni Savka, pa, eto, ni ona. Nisu u zatvoru samo zahvaljujući našem sudstvu i policiji. Da je neko od njih, a prvenstveno REM do ovakvih pojava ne bi ni dolazilo. Sramota.

Objektivno

14.09.2017 16:11

@Bojan - Izgleda da za siledžije koji učestvuju u ovakvim programima, pravosuđe, samim tim i zakon, ne važi. Nije ona jedina ima te gamadi ko šodera. Miki, Gastoz, Zorica, Mira Škorić, Hasan, Slađa, luda Savka, kaskaderčić i još neki, ko bi ih se setio. Dobro je dok ne krenu da biju po kućama, inače, nema spasa, niko od nadležnih se ne oglašava, niti reaguje. Moćne gazde sve zataškaju.

maks

14.09.2017 07:34

....joj...dusanov zakon i olovo ...

jelisaveta

14.09.2017 08:35

Hm....da je mom detetu to uradila ...sto kaze lik u prethodnom komentaru rasrafila bih i nju i drugarice , imali bi ortopedi posla sa njima...nasla da se kaci sa klinkom. A je... je ko stigne za dz. Ulicarka

Dragan

14.09.2017 11:04

Istina boli. Snima filmove za odrasle mala nije ništa slagala.

Bilja

14.09.2017 11:09

Ovo nije za novine, već za psihijatriju! Ne pišite više o ovim stvorenjima iz Pakla, molimo vas.

nedjo

14.09.2017 19:12

blago kuci gde svrsi ova domacica

Ami

14.09.2017 19:47

Ma nije njoj djaba ime Vjestica-dokazala se eto. Al takve prof...knjace cuvaju oni koji ostalima kroje zakon,zato nije u zatvoru. Ma ...da se meni zamjeris nasla bi i tebe i tvoje drugarice ama taman u misijoj rupi da zazalis sto si se rodila.Il boze moj danas za to mozes i platit.

Ami

14.09.2017 20:13

Odkud ovoj spodobi pravo (a i drugaricama) da napada i nakazi maloljetnu djecu? I zasto je ova osoba a i ostale doticne na slobodi? Izvlacte je iz rijalitija i pokupite -drugarice- pa u zatvor.

Pravda

14.09.2017 21:16

Sve je istina sto je to dete reklo Nensi Fancy Woodman casting trojica zadriglih majmuna i ona presrecna sa njima. Pa Vestice internet je cudo i svi ga imaju.