RUSI "PAMETNOM BOMBOM" REŠILI OGROMAN PROBLEM! Preciznim udarom srušen ključni most na frontu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Vazdušno-kosmičke snage Rusije izvele su precizan udar „pametnom bombom“ na most u Černigovskoj oblasti, objavio je Telegram kanal "Vesti sa fronta"

Oni tvrde da su ukrajinske snage baš preko tog mosta izvršile raciju na Brjansku oblast. 

Snimak uništavanja mosta brzo se proširio društvenim mrežama

- Lovac-bombarder Su-34 udario je danas na most preko reke Sudost u Černigovskoj oblasti Ukrajine kod sela Gremjač. Saboteri Glavne obaveštajne uprave Oružanih snaga Ukrajine iskoristili su je za prodor na teritoriju Brjanske oblasti Rusije - pišu ruski ratni reporteri. 

 

 

Podsetimo, dve diverznatske grupe 2. marta prešle je granicu sa Rusijom i upale u Brjansku oblast. Usledila je pucnjava na školski autobus i tom prilikom ubijen je vozač a jedan desetogodišnji dečak je ranjen. Prava drama usledila je u selu Sušani gde je dignuta u vazduh električna centrala i bezinska pumpa i uzeti taoci.

Ruska Federalna služba bezbednosti saopštila je istog dana da su "ukrajinski nacionalisti, koji su izvršili napad na oblast Brjanska", potisnuti na teritoriju Ukrajine.

- Kao rezultat preduzetih mera, nalet ukrajinskih nacionalista u Klimovskom okrugu Brjanske oblasti je zaustavljen. Da bi se izbegle civilne žrtve i oštećenje civilne infrastrukture, neprijatelj je potisnut na teritoriju Ukrajine - navodi se u saopštenju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading