"ON JE ČUDOVIŠTE U AMERIČKOJ HOROR SERIJI!" Zaharova brutalni izvređela Zelenskog!
Foto: Printscreen/Printscreen

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova osvrnula se na vest da je ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom uskraćen govor na predstojećoj dodeli Oskara, rekavši da on treba da dobije nagradu za glavnu ulogu u američkoj horor seriji.

"Kakvi podlaci. Zelenski ne samo da treba da nastupi na dodeli Oskara, već treba da dobije premiju za glavnu ulogu u američkoj horor seriji. On na hiperrealističan način oličava čudovište zavisno od Vašingtona i droge. Za razliku od predsednika Goloborotka u seriji 'Sluga naroda'", napisala je Zaharova na Telegramu.

U pomenutoj seriji, Zelenski glumi seoskog učitelja Vasila Goloborotka, koji iznenada postaje predsednik države, nakon što se putem interneta proširi njegov video u kojem kritikuje korupciju u državi.

Američka filmska akademija navodno je odbila zahtev ukrajinskog predsednika da govori na svečanoj dodeli Oskara u nedelju.

Holivudski agent Majk Simpson pozvao je Akademiju da uvrsti Zelenskog na spisak govornika, ali je njegov zahtev odbijen, preneo je "Verajeti". Simpson zastupa reditelja Arona Kaufmana, koji je zajedno sa poznatim glumcem Šonom Penom režirao dokumentarac o Zelenskom, "Supersnaga".

Prema pisanju tog holivudskog lista, Zelenskom je 2022. uskraćen govor na dodeli Oskara zbog činjenice da je producent ceremonije Vilijam Paker izrazio zabrinutost da je pažnja posvećena sukobu u Ukrajini samo zato što "to utiče na bele ljude".

Razlog zašto je Američka filmska akademija i ove godine odbila Zalenskog još uvek nije poznat, ističe "Verajeti".

Prema pisanju nekih medija, odluka je donesena u svetlu opadajući podrške slanju naoružanja Ukrajini. Nedavna istraživanja su pokazala da 48 odsto Amerikanaca podržava slanje naoružanja, naspram 29 odsto onih koji se protive i 22 odsto neodlučnih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading