REČI KOJE SU PODELILE PLANETU Britanski ministar nije birao reči, "udario" na Putina baš na Dan pobede
EPA-EFE/MIKHAIL METZEL

Volas je na Putina "udario" tvrdnjom da on i njegovi generali reflektuju fašizam i tiraniju od pre 77 godina, a njihova, kako navodi, invazija na Ukrajinu obeščašćuje vojnu prošlost Rusije.

(UŽIVO) RAT U UKRAJINI 75. Rusiji se spremaju nove sankcije; Putin: "NATO je krenuo prema nama, naša operacija je jedina ispravna"

U govoru koji se poklopio sa ruskom paradom povodom Dana pobede na fašizmom i završetka Drugog svetskog rata, Volas je rekao da su ruski generali bili saučesnici kao i njihov predsednik i da bi trebalo da se suoče sa vojnim sudom.

VELIČANSTVENA PARADA ZA DAN POBEDE U MOSKVI Putin održao istorijski govor, poslao izuzetno snažnu poruku za NATO

"Kroz invaziju na Ukrajinu, Putin i njegov uži krug generala sada oslikavaju fašizam i tiraniju od pre 77 godina, ponavljajući greške totalitarnog režima iz prošlog veka", rekao je on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zeljka

09.05.2022 18:18

Nasao se bas "pravi" da moralise Putinu i Rusima!Izdanak i potomak engleskih rasista,krvoloka,genicidasa,tlacitelja i kolonijalista drugih naroda!Gdje god su se Britanci okrenuli svugdje su narode drugih rasa ubijali i istrijebili da su danas ili decimirani ili izbrisani sa lica zemlje!Uzas!!!