KLIČKO UPOREDIO: Događaji iz Buče su kao scene iz horor filma
AP Photo/Rodrigo Abd

"Stvari koje sada gledamo u Irpinu i Buči, to su horor scene. Nažalost, ne dolaze iz filmova", rekao je Kličko, prenosi Bi-Bi-Si.

Kako je kazao gradonačelnik ukrajinske prestonice, to je "užasna realnost, kada se vide slike civila sa vezanim rukama na leđima."


"Ne razumem nijednu osobu koja bi to mogla da uradi. Ali sam uveren da su iste scene brojne u mnogim drugim ukrajinskim gradovima," kazao je Kličko.

Poručio je da "agresor mora da plati visoku cenu za živote hiljada Ukrajinaca" i dodao da neće oprostiti ono što je učinjeno njihovim gradovima i stanovnicima.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milan Petrovic

04.04.2022 16:24

Da, samo iz lose reziranog filma... Cist Ukrajinski fejk. Vidno na retrovizoru kako posle snimanja statisti ustaju... A i scenario je jako los...Svi stojali pored puta i cekali da budu ubijeni. Ukrajino mozes ti to bolje...Videli smo teatar u Mariopolju, da nije gadjan vazdusno, vec su teroristi iz Azuva iznutra podmetnulii pozar, trudnicu iz toboze granatiranog pozara videli smo kako se izvinjava na losoj glumi.... Bedno i jadno. Napred Rusija, ziveo Putin!

lola

04.04.2022 16:37

Isti scenario kao i u Srebrenici!!! koga USA hoce da napadne to i rade!!Propaganda i to prljava!!!