PUTIN SKRIVA KARTE, AMERIKA ODUGOVLAČI Rusija ima na raspolaganju opcije zastrašujuće za Vašington!
EPA/MANDATORY CREDIT

U arsenalu Ruske Federacije postoji čitav niz odgovora na dalje akcije Sjedinjenih Država, smatra ekspert. Prema njegovom mišljenju, sada je Vašington na gubitku, jer ne zna šta da očekuje od Moskve.

– Rusija ima različite opcije u vezi sa odgovorom na odbijanje SAD. Naravno, Rusija ne otkriva sve karte. Zauzvrat, Amerikanci, dakle, razvlače pregovore, pokušavajući da shvate kako će Moskva odgovoriti na njih, da bi razumeli sve troškove i posljedice. Rusija navodi da će biti posljedica, ali ih ne precizira. Da, postoje opcije za podršku Donjecku i Lugansku, raspoređivanje raketa na Kubi i Venecueli, kao i niz drugih poluga koje ne moraju nužno biti u vojnoj sferi, ali koje će biti usmerene na stvaranje direktnih pretnji američkim pozicijama u svetu i samim SAD. Rusija ima sve mogućnosti za to – misli Boris Rožin.

Ekspert je uveren da je ruski „politički ping-pong“ imao nepredviđene posledice po SAD i NATO. Upravo zbog toga, rekao je ekspert, Amerikanci su izabrali taktiku odugovlačenja pregovaračkog procesa. Prema njegovom mišljenju, da je Bela kuća imala uverenje da Rusija neće preduzeti nikakve uzvratne akcije, odavno bi počela da deluje, pišu vecernjenovosti.ba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading