Zlostavljanje dece
Profimedia.rs
Zlostavljanje dece

Profimedia.rs

Ilustracija: Profimedia.rs

Mea Vest je ćerka Freda Vesta, serijskog ubice koji je ubio 12 žena.

Ipak, ona je izjavila je da veruje da je broj žrtva njenog oca daleko veći - čak 30.

U intervjuu za “Dobro jutro Britanijo” otkrila je sve užasa odrastanja s nasilnim ocem i pozvala majku da prizna sve njegove zločine.

PROČITAJTE JOŠ:

Mea (46) je živela u kući u kojoj su devojke silovane i ubijane. Ona i njena braća i sestre i sami su prošli kroz horor - otac ih je zaključavao u podrum i seksualno uznemiravao sve do 1992. godine, kada je uhapšen. Jednu od njenih sestara upravo je njihov otac ubio.

- Ne znam koliko je žena bilo. Bila sam jako mlada. Bile su to sedamdesete. Imali smo stanare, pa je bilo normalno videti ljude koji ulaze i izlaze. Za Heder smo mislili da je pobegla. Mislila sam da su sve čudne - počela je priču Mea.

Ona kaže da nikada nije videla nijedan dokaz za zlodela njenih roditelja.

- Ni ja ni moja braća i sestre nikada nismo videli nijedan dokaz šta se dešavalo. Ljudi me pitaju da li je moj otac ikada prestao da ubija. Mislim da nije. Samo više to nije radio u kući - kaže Mea.

Na pitanje novinarke da li misli da su njeni roditelji ubili više od osoba, Mea je rekla: “Da možda oko 30”. Potom je pozvala svoju majku da prizna šta se sve događalo. Njena majka je godinama tvrdila da ju je njen muž, Mein otac, naterao na jezive zločine.

Pretukla bi jedno od nas (jedno od dece) i onda bi vikala “sada sam raspoložena” – seća se Mea.

Ona dodaje da su ih roditelji zaključavali u podrum kada su radili “te stvari”. Davali su im ćebe, skidali sijalicu i zaključavali vrata. Uprkos tome, život u kući užasa umeo je da liči na normalan porodični život.

- Bilo je normalnih obroka, gledanja TV-a, bilo je dosta toga normalnog... To je druga strana – rekla je ona.

Njen otac, koji je osuđen za 12 ubistava, obesio se u zatvoru, dok je njena majka i dalje na robiji zbog deset ubistava.

Komentari (1)

TANJA

20.09.2018 01:13

Ova deca ne mogu biti normalni ljudi,bez psihickih trauma.Kako je moguce da institucije neotkriju na vreme da su deca malteretirana decenijama, kod oca ubice?Ovde fale kockice da se prica sklopi.