Silovatelj
Foto: Tviter
Silovatelj , Foto: Foto: Tviter

Pročitajte još:

Navodno, nakon što su usvojene iz sirotišta, pet devojčica je provelo minimum pet godina u paklu.

Kako izvori javljaju, porodica je odavala utisak poštene i srećne zajednice. Ali iza zavese, 38 – ogodisnji očuh je silovao i zlostavljao decu, koja su bila uplašena da će izgubiti sigurnost i krov nad glavom.

Porodica je ukupno imalo osmoro usvojene dece – 5 devojčica i 3 dečaka- i primala je finansijsku pomoć od države. Takođe su imali troje njihove dece. Navodno, maćeha nije znala ništa o svemu ovome dok se jedna devojčica nije usudila da prijavi očuha koji ju je zlostavljao. Žena je momentalno otišla u policiju, koja je posle otkrila na stotine gnusnih zločina.

Kada je čovek, preko društvenih mreža indetifikovan kao Viktor Lišavski, stajao pred sudijom, nije porekao svoja užasna dela. Navodno, ima preko 248 optužnica za silovanje i 358 optužnica za nasilno seksualno uznemiravanje maloletne dece i preko 23 slučaja iste dece ispod 14 godina.

Ova saznanja su šokirala lokalnu javnost.

 

Komentari (4)

TANJA

15.10.2018 22:58

Covek je bolesnik.Ali,je odgovornost na drzavnim organima koji su napravili losu procenu i toliki decu mu dali.Pri cemu nisu vrsili detaljnu kontrolu kako deca zive.PROPUST DRZAVNIH ORGANA.Ne moze zena koja zivi sa bolesnikom ,da ne primeti ,NEKI NJEGOV POREMECAJ.Ovaj je pokazivao simptome nasilje.Koje zena nije prijavila.Da ne bi ostali bez silnog novca.

lili

16.10.2018 08:39

Doživotna,uz najteži prinudni rad...ma uz batine i mučenje...

nedjo

16.10.2018 09:56

braća rusi