Žena, tuga, razvod
Shutterstock/Ilustracija
Žena, tuga, razvod

Shutterstock/Ilustracija

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Danijela Brin (22) želi da preduzme ekstremne mere kako bi se rešila rastućih dugova, kupi kuću u kojoj bi živela sa majkom i sestrom i isplati studenstki kredit. Ona se na ovo odlučila nakon što je čitala o drugim devojkama koje su takođe prodale svoju nevinost.

Uprkos tome što je uverena da je donela pravu odluku, priznala je da je ipak malo nervozna. Svoje lice na fotografijama ne želi da otkrije kako bi zaštitila svoju porodicu.

- Plašim se kako će se stvari odvijati, ipak će mi to biti prvi put. Nikada nisam bila na sastanku i veoma sam stidljiva. Nadam se da će pobednik biti fina i ljubazna osoba, džentlmen - rekla je ona, prenosi Dejli mejl.

Studentkinja je otkrila da je glavni razlog zbog kojeg se odlučila na ovaj drastični korak finansijske prirode.

- Studiram i radim skraćeno. Ono što zaradim nije dovoljno da pokrijem troškove, život u mojoj zemlji je skup, a dugovi samo rastu - izjavila je ona.

Pored toga, želi da uloži i u sebe i izgradi sigurnu budućnost.

- Želim da pokrenem sopstveni biznis i budem osigurana - rekla je Danijela.

Otkako je pokrenula sajt u junu, do sada je primila dve ozbiljnije ponude. Najviša ponuda trenutno iznosi 220.000 dolara. Ipak, kako je istakla, nada se da stigne bar do cifre od 750.000 dolara i da neće pristati na manje sve dok se oseća sigurnom.

Danijela je preduzela sve korake kako svoj život ne bi dovela u opasnost.

- Na dan sastanka sa mnom će ići telohranitelj. Bezbednost mi je veoma važna i sve ću učiniti da se tako i osećam - istakla je ona.

Njena porodica ne zna za Danijelinu akciju, ali je prijatelji podržavaju.

- Ne zanima me šta drugi misle o tome, zanima me samo reakcija moje porodice. Zlobni komentari neće me osloboditi dugova - zaključila je ona.

 

Komentari (3)

sasa

17.08.2018 16:20

ako nije nevina kao u Novom Pazaru da zasije himen isplati se.Na pregled pa lova

gojko

17.08.2018 16:53

Njena porodica nezna za to, a nju zanima njihova reakcija, bez veze, neces ti dobiti te pare, malo se vuci po novinama i to je to.

vota

17.08.2018 20:55

I sad treba da verujemo tim lazovima evo skoro prica hirurg iz Tuzle 500 Bosanskih maraka za himenoplastiku svaki treci put besplatno.Sve Bosanke koje idu da se udaju u Tursku i arapske zemlje prvo posete njega pa nevine ulaze u brak mogu da zamislim kako je tek kod ovih sto pisu ove tuzne price.