Nevreme pogodilo Crnu Goru
Printscreen Youtube
Nevreme pogodilo Crnu Goru

Printscreen Youtube

Nevreme pogodilo Crnu Goru, Foto: Printscreen Youtube

Nestabilno vreme donelo je padavine na ceo Balkan.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije sa grčkog ostrva Evija. Neke od njih objavili su srspki turisti koji navode da je veći deo plaže pod vodom.

Slično je i u nekim manjim mestima u Tesaliji, ali i na poluostrvu Pilion, gde su ulice poplavljene.

 

Podsetimo, juče se Grčka tresla u dva navrata. Prvi zemljotres, jačine 5.5 stepeni po Rihteru, potresao je južnu obalu Grčke. Drugi je, oko 11 sati po lokalnom vremenu, potresao područje Soluna. Zemljotres se osetio i na Halkidikiju i zabrinuo je naše turiste.

 - Srećom, ovde nije puno treslo, ali smo osetili potres. Nije nam bilo svejedno - rekla je za Alo! Jelena D. koja je trenutno na letovanju na Kasandri.

Iz generalnog konzulata Srbije u Solunu dobili smo informaciju da se zemljotres osetio na severu Grčke, ali da nije izazvao veću paniku ni kod lokalnog stanovništva niti kod srpskih turista kojih u ovom trenutku po njihovoj proceni ima preko 10.000.

Komentari (5)

Marijada

26.06.2018 17:54

Imam da idem i u poplavljeni Grcku samo ne u nesretnu Crnu goru

bravooooo

26.06.2018 21:12

@Marijada - Majstoreeeee, i mi uz Bozju pomoc 6. krecemo, pa i ako treba da pada, bar smo u Prijateljskoj zemlji...........vec Vise od 35 godina letujemo Svuda u Grckoj

Tamara

26.06.2018 20:57

Od sad letujem u decembru u Tunisu ili Maroku.Vreme postade ludo ko ljudi.

dno

27.06.2018 00:01

sy ovi sto im je trn u oku samo cg. pa idi gde hoces koga briga i sta ova vest ima uopste veze sa crnom gorom. dosadni ste vise sa tom cg i pominjanjem nje.

Tatjana

27.06.2018 13:09

@dno - O cemu pricaju ovi primitvici sa juga Srbije? Oni veruju da ih vole Grci iste su mizerije ,zato se kao vole,prodaju krofne i drze strokave kafane uz obalu,idu u prnjama i oni i ti nazovi Grci,neka mesavina nomada,pravi Grci su odavno sto izumrli sto istrebljeni ,a od Turaka je ostrvo Krit oslobodio Crnogorac!