Policajac na odeljenju intenzivne nege
Nenad Vujanović
Muškarac tužan muškarac plakanje

Profimedia

Otac potpisao saglasnost za donaciju organa, Foto: Profimedia

Sestre Robinson teško su povređene pre dve nedelje kada su izgubile kontrolu nad motociklom koje su vozile po bakinom imanju u Mičigenu.

Pročitaj još:

Motor je vozila Rajli (12), a iza nje je sedela Pejton (14). Kada je izgubila kontrolu nad upravljačem, Rajli se zakucala u drvo... Teško povređene našao ih je njihov 16-godišnji brat koji je odmah pozvao pomoć. Sestrice su brzo prebačene u bolnicu, ali za malenu Rajli nije bilo spasa. Preminula je dok je držala svoju sestricu za ruku.

Nakon što je Rajli izdahnula njihov otac Leri je odlučio da donira organe svoje tragično preminule ćerke i tako je spasen život šestoro dece.

- Bilo nam je užasno teško da potpišemo saglasnost. Ali, ja svoju ćerku ne mogu da vratim, neka drugi roditelji budu srećni sa svojom decom - rekao je neutešni otac koji je sada stalno uz stariju ćerku Pejton koju čekaju teške operacije.

Pejton je zadobila teške povrede lica, ruku i ramena, a po svemu sudeći, plastični hirurzi će morati da joj rade rekonstrukciju lica, jer su povrede stravične.

Pročitaj još: