Pokušaj silovanja
Youtube printskrin

 

Pokušaj silovanja

Youtube printskrin

Pokušaj silovanja, Foto: Youtube printskrin

 

Sedamnaest muškaraca pojavilo se na sudu u indijskom gradu Čenaju, zbog optužnice da su više meseci silovali 12-godišnju devojčicu.

Optuženi su čuvari liftova i vodoinstalateri koji su radili u blokovima stanova gde je devojčica živela.

Muškarci starosti od 23 do 66 godina opijali su devojku sedativima, da bi je kasnije odvodili u liftove, zatim zabačene delove između zgrada, u javne toalete i podrume kako bi je napastvovali.

Prvi put ju je napao 66-godišnji tehničar koji održava liftove, da bi potom dovodio saučesnike, piše Indija "Tajms", dok lokalni mediji dodaju da su joj pretili nožem i primoravali je svakodnevno na seks, preteći da će da obelodane snimke u javnost.

Devojčica je trpela silovanja i zlostavljanja sedam meseci, da bi se požalila sestri u Nju Delhiju, nakon čega je podneta tužba.

Muškarci su uhapšeni za silovanje, pokušaj ubistva i zastrašivanje.

Televizijski snimci iz sudnice prikazuju haotične scene kako su organi reda i advokati napali i dobro išutirali optužene na stepeništu suda.

Porodica nesrećne devojke biće stacionirana neko vreme kod rođaka kako bi izbegli medijsku pažnju.

Silovanja u Indiji su svakodnevna pojava, a samo 2016. godine silovano je više od 100 žena i devojčica u proseku za jedan dan. 

 

Komentari (2)

Milica

19.07.2018 12:45

Sta je tim indijcima,toliko joge i mudrosti,a ovamo siluju i profesori ,gruna silovanja? A toliko se divimo njihovim vedama ,budizmu?

Lusy

20.07.2018 12:29

@Milica - Velika je razlika u broju zena i muskaraca , mnogo malo zena imaju u odnosu na muskarce sto je sve samo ne pametno i mudro ...