Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Devojka doktora Andreasa Davida Niderbihlera umrla je od predoziranja kokainom koji je on stavio na svoj penis pre oralnog seksa, a sada se on suočava sa optužbama da je i sa drugim ženama koristio ne samo drogu u tajnosti, već i druge neprikladne tehnike.

Hirurg se nalazi pred suđenjem za ubistvo žene budući da ona nije znala da je na vrh svog polnog organa pre oralnog seksa stavio drogu. Doktoru Niderbihleru se sudi u Magdeburgu u Nemačkoj.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Primarno je optužen da je usmrtio tridesetosmogodišnju frizerku Ivon M. Žrtvi se ekstremno ubrzalo disanje posle oralnog seksa, usled čega je kolabirala. Autopsija je pokazala da je umrla od predoziranja kokainom.

Ivon je imala dugu aferu sa nemačkim hirurgom i bezuslovno mu je verovala, tvrde njeni prijatelji.

- Ivon je htela da ostavi svog muža zbog Niderbihlera. Za nju je bio kao Kristijan Grej iz "Pedeset nijansi sive" - navodi jedan od prijatelja.

Žena, tuga, razvod

Shutterstock/Ilustracija

 Foto: Shutterstock/Ilustracija

Pored optužbi za teške povrede sa smrtnim ishodom, Niderbihler se tereti za stavljanje kokaina na vrh penisa pre oralnog, vaginalnog i analnog seksa sa nekoliko drugih žena, kao i za stavljanje droge u čaše šampanjca pre odnosa sa svojim partnerkama, a bez njihovog znanja.

Glavni sudija Eva Fogel navodi da je hirurg hteo da učini žene popustljivijma na njegovo udvaranje.

- Davao je kokain da bi slobodno nastavio sa daljom seksualnom praksom - dodaje ona.

Jedna od njegovih devojaka je dvaput slupala auto, pošto je nesvesno konzumirala kokain prilikom odnosa sa hirurgom, dok je druga izgubila svest i od tada pati od trajnih tikova.

Dok Niderbihler još nije komentarisao navode na sudu, njegov advokat Olaf Šroder tvrdi da je smrt Ivon bila "neplanirana".