Policajci u Berlinu napali nenaoružanog čoveka
Printscreen Youtube
Policajci u Berlinu napali nenaoružanog čoveka

Printscreen Youtube

Policajci u Berlinu napali nenaoružanog čoveka, Foto: Printscreen Youtube

Na snimku se vidi kako više policijskih službenika obara jednog muškarca na ulicu koji se tome snažno opire i kako ga jedan policajac udara pesnicom. Drugi policajac mu u tome pomaže.

Za to vreme policajce su okružili prolaznici koji su ih psovali i gađali raznim predmetima. Neki policajci su se zaštitili plastičnim štitnicima i zapretili biber sprejem kako bi građane držali na distanci.

PROČITAJTE JOŠ:

Video snimak počinje kada muškarac već leži oboren na zemljii i ne prikazuje šta je prethodnilo incidentu koji se dogodio u četvrtak posle podne.

"Iako nije potvrđena autentičnost snimka pokrenuli smo postupak zbog sumnje u nanošenje telesnih povreda" rekla je portparolka policije i dodala da je istragu preuzela kriminalistička policija, prenosi "Berliner cajtung".

Komentari (1)

XXL

28.09.2018 20:55

Ovu reakciju kod svake osobe policajac može lako da izazove jer je dovoljno tu osobu izbaciti iz ravnoteže i dobićete da je napao službeno lice, a tada nastupa uigrano trenirani - pakao. Te scene čak gledamo na policijskim pokaznim vežbama kojima se divimo.