Tuga tužan plač očaj otac smrt
Shutterstock
Tuga tužan plač očaj otac smrt

Shutterstock

 tužan otac, Foto: Shutterstock

Nakon što je prošao kroz traumu, izgubivši svoje novorođenče, otac je prošao kroz još jedan užas u trenutku kada je otkopao kovčeg, u kojem je navodno sahranjena njegova beba.

Melvin Mendosa iz El Paraisa je bio šokiran kada je u kovčegu pronašao plastičnu lutku, umesto bebe i shvatio da njegova ljubavnica, Rosa Kasteljanos Dijaz, uopšte nije bila trudna.

Rosa se pretvarala da je trudna devet meseci, kako bi sačuvala njihovu vezu, a u jednom trenutku je čak izjavila da čeka blizance. Kada je došao trenutak da se porodi, otišla je do bolnice, a ubrzo je svom partneru saopštila tragične vesti - da je jedna beba odmah preminula, dok je druga zadržana u bolnici, u veoma lošem stanju.

Prema izveštajima policije, Dijaz je u krugu porodice i prijatelja, organizovala sahranu, a Melvinu je bilo sumnjivo zašto ona nije dozvoljavala nikom nikome da pogleda u sanduk.

Kako bi odgnao svoje sumnje da nešto nije u redu, sledećeg dana je iskopao kovčeg i u njemu pronašao plastičnu lutku.

"Kada smo izvukli sanduk, svi smo bili šokirani. Umesto mrtve bebe, ugledali smo plastičnu lutku, koja je bila obučena poput deteta. Odneli smo kovčeg u policijsku stanicu kako bismo prijavili ovaj slučaj" - rekao je Melvinov prijatelj, Ismael.

Protiv Dijazove je pokrenut krivični postupak, a i dalje nisu razjašnjene okolnosti po kojima je ona uspela da obmane sve da je trudna devet meseci.