Veronika Panarelo
Printscreen
Veronika Panarelo

Printscreen

Veronika Panarelo, Foto: Printscreen

Italijanka je, kako bi sprečila osmogodišnjeg sina Lorisa da progovori o njenom sumanutom ljubavnom životu, udavila nesrećnog dečaka električnim kablovima, a njegovo telo bacila u rečni kanal u mestu Santa Kroće, prenosi italijanski "Il Đornale".

Veronika Panarelo se pretvarala da je njen sin otet, tvrdeći u policiji da je otmica u pitanju i da ga je poslednji put videla kada ga je odvela u školu, a da ga nije bilo kada je došla po njega.

Policija je počela da sumnja u njenu priču nakon što je pregledala nadzorne kamere u školi i videli da se to sve ne poklapa sa njenom pričom.

Na kraju je proglašena krivom za ubistvo i prikrivanje tela.

Nakon izricanja presude ona je počela nekontrolisano da plače i govori kako nije kriva.

Kada je priznala zločin, Veronika je pokušala da optuži oca svog supruga Andreu Stivala, tvrdeći da joj je on pomogao da nađu mesto gde će baciti dečakovo telo, a potom ga i lično ubio, a sve zbog toga jer ih je dečak uhvatio tokom seksa.

Advokati odbrane od suda su zahtevali da sud Veroniku proglasi neuračunljivom, ali je nakon detaljnog psihijatrijskog pregleda utvrđeno da nema razloga da ubica ne bude poslata u zatvor.

 

Komentari (3)

Realno

11.07.2018 08:02

Pogledajte samo ovu prostu facu, ove oči pa iz aviona se vidi prostakluk i zloba, zubi kao neka zečica makarone na glavi ma šta reći, u prvi mah deluje kao neka fina domaćica a ustvari pritajeni ludak!

TANJA

11.07.2018 09:17

Sigurno to nije jedini motiv.Veza sa dedom.Ona je mogla da kaze da dete izmislja.Sto deca rade u tom uzrastu.I da nastavi vezu u tajnosti.Ona to dete nije zelela da ima i brine o njemu.Ili ju je nerviralo...imalo problem...Nije ono bilo prepreka daxnegde organizuje vidjenje sa detedom.Kao sto se krila da je i muz ne otkrije.

Mici

11.07.2018 16:59

Velika greska kako kod nas tako i svuda u svetu. Kakav zatvor odma smrtna kazna i cao pogotovo za ovakva surova ubistva nad decom. Da se muci najstrozije i najgore sto moze to su bolesni umovi strasno