Luiz Jang
Facebook
Luiz Jang

Facebook

Luiz Jang pre tretmana magičnom kremom, Foto: Facebook

Luiz Jang (29) koja je imala neviđenih problema sa bubuljicama dok je bila trudna i nosila četvrto dete, koristila je mnoge preparate da bi se oslobodila izraslina na koži.

Obišla je skoro sve apoteke u svom mestu, a kupovala je i preparate preko interneta, ali ništa joj nije pomoglo. Čak joj je u jednom trenutku sinula suluda ideja. Luiz se dosetila da svoje sposteveno mleko kojim doji bebu, počne da stavlja na lice, što je izazvalo brojne polemike.

Ni to joj međutim nije pomoglo, sve dok jednog dana nije ubola ono pravo - kremu koju je platila tri dolara putem interneta.

Luiz je otkrila da je kao tinejdžerka imala probleme sa aknama, ali da je "horor" nastao tek kad je počela da rađa.

- Kada sam rodila prvo dete, bubuljice su sve više počele da iskaču i da dobijaju neki odvratan oblik. Tokom druge i treće trudnoće je bilo još gore, a kada sam rodila četvrto dete, počela sam da stavljam na lice spostveno mleko kojim dojim bebu - ispovedila se gospođa Jang.

Luiz Jang

Facebook

Lice Luiz Jang nakon tretmana magičnom kremom, Foto: Facebook

Nakon toga koristila je brojne antibiotike, išla na razne tretmane, ali bezuspešno. Jednog dana, ipak, usledio je spas za nju, nakon što je našla pomenutu kremu na onlajn kupovini e-bay.

- Našla sam na internetu kremu koja mi je promenila život. Na početku sam mislila da sam bez veze bacila pare i da mi ni to neće pomoći, ali vredi pokušati. Nakon dvonedeljnog tretmana, tri puta dnevno, moje lice je počelo da se čisti. Koristim je već mesec dana i mogu slobodno da ponovim, promenila mi je život - kaže Luiz.