Šakira Pelou
Facebook/Privatna arhiva
Šakira Pelou

Facebook/Privatna arhiva

Šakira Pelou, Foto: Facebook/Privatna arhiva

Šakira Pelov (15) preminula je u subotu ujutru nakon što je uzela opasnu drogu, novu vrstu ekstazija koja se pojavila na tržištu.

Šakira je drogu uzela u petak veče, a potom je izgubila svest u jednom parku u Kornvelu. Šakiri je nekoliko puta stalo srce, otkazali su joj i organi. 

Odmah po prijemu u bolnicu nakačena je na aparate, a njena majka i očuh su neprestano bili uz nju. Nažalost, u subotu ujutru Šakira je izgubila bitku za život.

Njen očuh li želeo je da drugim roditeljima, ali i mladim ljudima skrene pažnju na opasnu plavu pilulu koja odnosi živote tinejdžere, te je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju na kojoj se vidi kako se Šakira bori za život.

Šakira Pelou

Facebook/Privatna arhiva

Šakira Pelou, Foto: Facebook/Privatna arhiva

- To je najužasnija fotografija i diskutovali smo da li da je objavimo. Ipak, želeli smo da poručimo tinejdžerima da će im se to dogoditi ukoliko nastave sa uzimanjem narkotika. Naša Šakira se neće vratiti. Ovo je bio njen život i sada je završen, a to lako može da se desi i vama. Ovo je šokantna fotografija, ali iskreno sam verovao da će uspeti da preživi. Slikao sam u nameri da joj kasnije pokažem. Nismo ni pomišljali da bi moglo da bude gore, ali sada smo se zadesili u ovoj tužnoj situaciji - rekao je Li za britanske medije.

Podsetimo, poslednjih sedmica nekoliko mladih ljudi preminulo je i u Srbiji nakon što su uzeli opasne narkotike.

Komentari (2)

srdjan162

11.07.2018 08:55

Šta radi policija pravi seminare i hapss decu sa jednim ili dva paketa trave. Reziltat je na papiru isti a ne zamera se burazerima. A deca što umiru nema veze

Neko

11.07.2018 17:44

@srdjan162 - I sad je kriva policija sto je necije dete nevaspitano ili nedouceno?Nasem narodu je uvek neko drugi kriv jer nisu imali vremena da sagledaju svoje problema zbog resavanja tudjih